Zelfstandig werkend kok strandpaviljoen

Barst je van de creativiteit als het gaat om het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren? Word jij geïnspireerd door de Vlielandse natuur en uitzicht op zee? Als zelfstandig kok bij OOST kook jij de sterren van de hemel!

Publicatiedatum: 2 apr 2020
1 mei 2020 - 30 sep 2020
Vlieland
8899CC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Jij hebt de smaak te pakken. Je bent creatief met al het moois van de zee en creëert een smaaksensatie voor jouw gasten. Als zelfstandig kok kook je met passie en beleving. Dagelijks stel je een wisselend zeemenu samen geïnspireerd op de kraakverse vangst.

Je begrijpt dat lekker eten een beleving is en bereidt verrassende gerechten in onze KOPA houtskooloven. Kortom, staan ambachtelijk en authentiek koken op jouw lijf schreven? Kom dan vanaf april t/m september 2020 werken als Chef of zelfstandig kok bij OOST.

Wat we van jou verwachten

Met jou in de keuken loopt alles op rolletjes. ´Geen zee te hoog´ is daarbij jouw toepasselijke motto. Jij bent die teamplayer die graag hard werkt. Je hebt de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren in de vingers of bent bereid je hierin volop te ontwikkelen. Je werkt zelfstandig op alle kanten in de keuken. Lokaal, vers en vanaf de basis is waar jij voor staat waarbij je de orde, netheid en hygiëne nooit uit het oog verliest.

Wat we je bieden

Een parel onder de horecabanen! Een gezellige, drukke en unieke werkervaring op een even zo unieke locatie op Vlieland. Zes maanden werken met uitzicht op zee op de mooiste plek van Vlieland! Dit tegen betaling van een salaris van €2400 bruto per maand. Huisvesting is aanwezig in de vorm van een appartement met gedeelde voorzieningen.

Wie we zijn

OOST is ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Een exclusief, stijlvol, maar laagdrempelig visrestaurant met uitzicht op de schitterende Noordzee en op de karakteristieke Vlielandse natuur. We bereiden heerlijke, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. OOST, een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland.

Informatie sollicitatie

Smaakt dit naar meer? Kom koken bij OOST en stuur jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten via puurvlielandmail@hetnet.nl.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden