Zelfstandig werkend Kok strandpaviljoen! (Ameland)

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig werkend kok die voor een half jaar of langer op Ameland wil komen werken. 

Publicatiedatum: 7 jun 2023
14 jun 2023
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke werkomgeving, werk je graag met verse producten en is een mooie presentatie van de gerechten helemaal jouw ding? Voor de keukenbrigade van dit strandpaviljoen hebben wij plaats voor een kok of zelfstandig kok.

Ons strandpaviljoen complimenteert de mooie uitzichten over de strand en zee met de heerlijkste gerechten waarvan jij de gasten van mag laten genieten.

Wat we van jou verwachten

Onze toekomstige collega heeft de benodigde ervaring om als zelfstandig kok of (sous)chef te functioneren. Bovenal is het belangrijk dat je een goede teamgeest hebt waardoor je een goede aanvulling bent aan ons keukenteam.

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland.
Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand. 

Een jaarcontract of korter indien gewenst, goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf. Kost en inwoning zijn aanwezig in de vorm van een kleine studio, vraag ons naar de mogelijkheden.

Heb jij voldoende ervaring en ben je toe aan meer uitdaging dan is doorgroeien in de positie van Chef kok mogelijk!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via whatsapp of sollicitatieformulier van Waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid