Zelfstandig werkend kok Flaman Terschelling

Lijkt het jou leuk om te werken in het hartje van West-Terschelling? Gelegen aan het Brandarisplein heeft ons restaurant een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

Publicatiedatum: 4 jun 2023
29 mei 2023
Terschelling
8881 BS
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Onze specialiteit ligt bij verse vis, oesters en kreeft, maar we hebben voor ieder wat wils! Van een broodje carpaccio tot een uitsmijter voor lunch. Van een goed vleesgerecht tot gegrilde kreeft of een vers stukje vis als diner. Voel jij je al thuis in onze keuken?

Wij hebben een overwegend jong team en vinden teamgevoel erg belangrijk. We doen het werk met zijn allen en helpen elkaar waar nodig, dit draagt bij aan een gezellige werksfeer. Lijkt het jou leuk om op Terschelling te werken? Per direct zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team voor het seizoen (of langer) kunnen komen versterken.

Wat we van jou verwachten

Voor de keuken zijn wij opzoek naar een zelfstandig werkend kok. Iemand die zelfstandig kan werken, weet van aanpakken en enthousiast is over het werken met verse vis, schelp- en schaaldieren en seizoen producten.

Wat we je bieden

Wij bieden een goed salaris (boven cao), huisvesting indien nodig en een team waarin je kan groeien en de ruimte krijgt mee te denken. En dat allemaal op het mooie Terschelling. Naast werk zijn er veel leuke activiteiten te doen en mooie dingen te zien. Op je vrije dag met collega’s naar het strand, terrasjes pakken of genieten van de natuur! De werkweek is bij ons maximaal vijf dagen. De mogelijkheden zijn groot, fulltime/parttime/weekenden/vakanties. Stuur gerust een email om kennis te maken en de opties te bespreken.

Wie we zijn

Gelegen aan het Brandarisplein heeft restaurant Flaman een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

Wij staan de gehele dag voor de gasten klaar. In de ochtend voor koffie met gebak. Overdag op het gezellig, drukke zonneterras voor lunch of een zomerse cocktail of speciaal biertje met een hapje. En in de avond voor een heerlijk diner.

Informatie sollicitatie

Wil jij bij ons werken en in je vrije tijd genieten van het leuke West-Terschelling. Stuur gerust een email of reactie via onderstaand formulier om kennis te maken en de opties te bespreken.

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden