Zelfstandig werkend chef kok op Texel (met huisvesting)

Trendy vega(n) gerechten bedenken en bereiden is jouw passie maar een goed stuk vlees/vis bereiden dát kunnen we ook met een gerust hart aan jou overlaten. Maak jij het plaatje compleet bij Vibes Foodbar?

Publicatiedatum: 24 jul 2021
15 jul 2021 - 1 jul 2022
Texel
1791AA
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als Chef kok ben je het kloppend hart van Vibes Foodbar, een waar inspirator die zijn creativiteit put uit de smaken waarmee je dagelijks werkt. Als trendsetter op culinair gebied weet jij wat het menu van morgen moet worden, bij Vibes geven wij jou de ruimte om jouw goede ideeën letterlijk op de kaart te zetten.

Als Chef ben je verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen in de keuken. Je plant je werkzaamheden goed in zodat je op delen van de dag zelfstandig de keuken kunt runnen en kan zorgen voor de bereiding van die heerlijke gerechten die Vibes Foodbar bijzonder maken.

Wat we van jou verwachten


  • Creativiteit zowel in het bedenken van gerechten, als het opmaken van de gerechten.

  • Je vindt het leuk om je te verdiepen in vega(n) gerechten, en houdt van nieuwe dingen uit proberen.

  • Je vindt het niet erg om (s ’middags) zelfstandig te werken.

Wat we je bieden

De gezellige en hippe inrichting maken het plaatje BIJNA compleet…. Wat er nog mist dat is jouw creativiteit en enthousiasme in onze keuken! 

Kom je van het vaste land maar wil je dolgraag meehelpen aan het succes van Vibes Foodbar? Uiteraard regelen wij een fijn plekje om tot rust te komen van je 5 daagse werkweek!

Jouw salaris bespreken wij aan tafel bij Vibes Foodbar ;-)

Wie we zijn

In dé winkelstraat van Den Burg vind je VIBES Foodbar, the place to be voor een eerlijk stukje vlees of vis en verassende vega(n) gerechten.

Informatie sollicitatie

Kun je niet wachten om bij ons op Texel te komen koken? Neem dan direct contact op met ons. Ons ideale recept zou zijn, 700 gram creativiteit, 450 gram zelfstandigheid en 1000 gram enthousiasme! Word jij ons kloppende hart in de keuken? Stuur je motivatie en cv naar Vibesfoodbar@gmail.com

Hopelijk tot snel!

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden