Medewerker bediening Texel (jaarcontract incl. huisvesting)

Vind jij het net als ons belangrijk dat alle gasten maximaal in de watten gelegd worden door het serveren van heerlijk eten en het leveren van goede service. Dan ben je bij Grandcafé het Plein zeker op je plek. Ben jij het seizoen of langer beschikbaar lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 23 okt 2021
18 okt 2021 - 1 nov 2022
Texel
1796BB
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je bent van A tot Z betrokken bij de voorkant en het serveren van onze gasten. Je zal alle voorkomende werkzaamheden op je nemen in het Grandcafé, zo blijven je werkzaamheden gevarieerd en raak je niet uitgekeken. Wanneer elke gast met een glimlach naar huis gaat ben jij pas tevreden.

Wat we van jou verwachten


  • Je weet als geen ander hoe je je gasten tevreden kunt krijgen

  • Je hebt oog voor detail, met jou in ons team ziet het terras of restaurant er altijd tiptop uit

  • Je vind het leuk om in een klein team te werken, waar jouw input meer dan belangrijk is

Wat we je bieden

  • Fulltime baan voor jaar rond
  • Salaris naar ervaring
  • Mogelijkheid gebruik te maken van huisvesting (een eigen kamer in een luxe vier kamer appartement).
  • Werken in een jong en gemotiveerd bedrijf

Wie we zijn

Sinds maart 2020 zijn wij: Demy en Stijntje de nieuwe eigenaren van Grandcafé Het Plein. Na een moeizame start door alle maatregelen van het afgelopen jaar zijn wij meer dan ooit gemotiveerd om te knallen. Ons Grandcafé is laagdrempelig, iedereen moet zich thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat het eten en drinken van uitstekende kwaliteit is en dat de service op hoog niveau is maar toch persoonlijk. Vind jij dit ook belangrijk? Ga dan de samenwerking met ons aan en kom werken bij Grandcafé Het Plein.

Informatie sollicitatie

Onze voorkeur gaat er naar uit dat je een mail stuurt naar info@grandcafehetplein.nl met daarin een introductie van jezelf en je werkervaring. Mocht je daarvoor nog vragen hebben over de vacature mag je ook altijd WhatsAppen naar 0629946363. Bellen mag ook, maar wij zijn tijdens onze openingstijden slecht bereikbaar gezien wij zelf op de werkvloer staan.

Mocht je mail er goed uit zien dan nodigen we je graag uit op een gesprek bij ons in het bedrijf, zo kan je zien waar je terecht kan komen en wij vinden het het prettigst om persoonlijk in gesprek te gaan. We houden ons natuurlijk aan de dan geldende corona maatregelen van het RIVM.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden