Zelfstandig kok / sous eetcafé

Voor een gezellig eetcafé in Nes op Ameland zoeken wij een ervaren kok!

Publicatiedatum: 14 jul 2020
14 jul 2020 - 14 jul 2021
Ameland
9163GV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Door toenemende drukte op Ameland is dit eetcafé op zoek naar een ervaren kok die volledig op zijn plaats is in een een eetcafé met bezorgdienst.

Overdag serveren we heerlijke lunchgerechten en avonds verrassen wij onze gasten met lekkere vlees en visgerechten. Op de kaart staan heerlijke burgers, smakelijke plates, klassiekers en nieuwe gerechten. Naast onze a la carte bezorgen onze lekkere burgers en ribs aan huis. In onze keuken is het daarom van belang dat je sterk bent in je organisatie en je combinaties.


Wat we van jou verwachten

Voor dit drukke Eetcafé zoeken wij een ervaren zelfstandig werken kok. Je kent de klassiekers een meester in vlees en visgerechten. Lekker eten willen we allemaal en jij doet daar graag jouw uiterste best voor!

Wat we je bieden

Een leuke afwisselende baan in een druk bezocht eetcafé met zeer goede recensies! Jouw salaris stellen we in overleg vast op basis van kennis en ervaring. De huisvesting op Ameland is goed geregeld, je hebt een eigen woon en slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in deze leuke baan op Ameland neem dan contact met mij op!

Lars Dirk Visser tel. 0519346399 / info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid