Zelfstandig kok (m/v) Folksheggeskoalle

Wij zoeken een vakman of -vrouw met passie voor koken voor kleine en grote groepen. Een kok met enthousiasme en creativiteit. Kom jij als kok ons team versterken?

Publicatiedatum: 21 feb 2020
1 mrt 2020 - 1 mrt 2021
Terschelling
8896KC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Onze keuken staat bekend als goed en lekker. Als kok bereid je bij ons gezonde maaltijden en kook je vaak vegetarisch voor onze gasten en cursisten. Dit zijn dagmenu’s (en lunches) voor maximaal 90 personen. Soms kook je voor een bedrijfscursus van 20 personen, soms voor schoolkampen van 60 kinderen en van alles daar tussenin.

Wat we van jou verwachten

Je neemt graag veel eigen verantwoordelijkheid en bent creatief in het koken van lekkere maaltijden voor gasten met uiteenlopende dieetwensen, van kindermenu tot glutenvrij en van veganistisch tot halal.

Wat we je bieden

Een gezellige, veelzijdige en dynamische werkomgeving op een mooie plek met uiteenlopende hartelijke gasten. Ons team is gastvrij, vriendelijk en weet van aanpakken met een glimlach. We hebben een woning beschikbaar bij deze functie!

Wie we zijn

De Folkshegeskoalle van Terschelling is de enige volkshogeschool van Nederland. Op deze prachtige plek in het bos bij het strand, worden door het jaar heen inspirerende cursussen georganiseerd op het gebied van bezinning, natuur, cultuur en creativiteit. Deze cursussen zijn geheel verzorgd, op basis van volpension. Naast groepen en scholen verblijven er ook vakantiegasten op de Folkshegeskoalle. De locatie beschikt over slaapzalen, twee- en meerpersoonskamers, appartementen en verschillende zaalruimtes waaronder een buitenpodium.

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerd in deze uitdagende vacature? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of mail je reactie naar directeur Amarins Geveke op ageveke@folkshegeskoalle.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden