Zelfstandig kok (incl huisvesting op Ameland)

Ben jij op zoek naar de baan die het verschil maakt, waar je kan werken met plezier en waar collegialiteit het sleutelwoord is? Word kok op Ameland!

Publicatiedatum: 19 mei 2022
26 mei 2022 - 26 mei 2023
Ameland
9164KA
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor jou is de functie als kok meer dan een baan. Het is jouw passie; eentje die je graag deelt met jouw collega's. Dat maakt jou de beste kandidaat voor dit keukenteam.In de keuken werken wij zo veel mogelijk met pure en eerlijke producten, waar mogelijk van het eiland of uit de Waddenstreek.De kaart bestaat uit een combinatie van Grill, klassiekers, Vis en lokale specialiteiten, voel jij je thuis in onze keuken?

Je gaat werken als zelfstandig werkend kok bij het restaurant van de horeca/ recreatie ondernemer

Wat we van jou verwachten

Met jouw passie en creativiteit ben je een aanvulling in ons team. Bovenal ben je een leuke collega en heb je er zin aan om op Ameland te werken en te wonen.Als kok neem je voldoende (werk)ervaring mee om zelfstandig inzetbaar te zijn in onze keuken, jij begrijpt dat een goede samenwerking het verschil maakt.

Wat we je bieden

Waddenvacatures recruitment verzorgt de werving & selectie voor deze vacature. Het sollicitatiegesprek voer je aan tafel bij onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst.

  • het salaris voor een zelfstandig kok bedraagt bij aanvang € 2500 bruto per maand. Je kunt doorgroeien in jouw functie, het salaris groeit mee ;-)
  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25 % en op zondagen en feestdagen een toeslag van 100%,
  • een enthousiast team met zeer betrokken mensen om je heen,
  • een jaarbetrekking, met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd,
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week,
  • Huisvesting in één van de keurige woonvoorzieningen van de werkgever
  • trainingen of opleidingen op onze kosten indien gewenst.

Jouw proefperiode ben je in dienst via Waddenvacatures daarna ga je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Onze opdrachtgever is een groot horeca / recreatie bedrijf op het eiland Ameland. Het bedrijf organiseert tezamen met professionele partijen meerdere evenementen per jaar. Er is daarom altijd wat te beleven en dat maakt jouw werk niet snel zal gaan vervelen ;-)

Informatie sollicitatie

Zoek jij een baan waar je je ambities kwijt kan? Krijg jij met jouw enthousiasme het hele keukenteam moeiteloos mee? Wij maken graag kennis met jou.


Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid