Zelfstandig kok (incl huisvesting op Ameland)

Ben jij op zoek naar de baan die het verschil maakt. Waar je kan werken met plezier en liefde voor het vak en collegialiteit het sleutelwoord is. Word kok bij dit strandpaviljoen op Ameland!

Publicatiedatum: 13 mei 2021
10 mei 2021 - 1 mei 2022
Ameland
9164KA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor jou is de functie als kok meer dan een baan. Het is jouw passie; eentje die je graag deelt met jouw collega's. Dat maakt jou de beste kandidaat voor dit keukenteam. In de keuken werken wij zo veel mogelijk met pure en eerlijke producten, waar mogelijk van het eiland of uit de Waddenstreek. De kaart bestaat uit een combinatie van Street food, klassiekers en Mediterrane gerechten, voel jij je thuis in onze keuken?

Wat we van jou verwachten

Met jouw passie en creativiteit ben je een aanvulling in ons team. Bovenal ben je een leuke collega en heb je er zin aan om op Ameland te werken en te wonen.

Wat we je bieden

Waddenvacatures recruitment verzorgt de werving & selectie voor deze vacature. Het sollicitatiegesprek voer je aan tafel bij onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst.

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25 % en op zondagen en feestdagen een toeslag van 100%,
  • een enthousiast team met zeer betrokken mensen om je heen,
  • een jaarbetrekking, met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd,
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week,
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooi prijsje,
  • trainingen of opleidingen op onze kosten indien gewenst.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zoek jij een baan waar je je ambities kwijt kan? Krijg jij met jouw enthousiasme het hele keukenteam moeiteloos mee? Wij maken graag kennis met jou.


#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #ameland #beach #amelandfotos #strand #waddenzee #hollum #waddeneiland #sea #island #waddeneiland


Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid