Wonen en werken Vlieland

Is hard werken wel aan jou besteed en geniet je altijd van tevreden gasten? Dan is wonen en werken op Vlieland jou op het lijf geschreven. Je bereikt dit prachtige eiland, dat vol staat met prachtige beeldhouwwerken en monumentale panden, via de welbekende veerboot. Bij Waddenvacatures vind je vele functies voor de zomermaanden en voor langere tijd. Aangezien Vlieland een echte vakantiebestemming is, hebben we voornamelijk werk in de horeca en recreatie. Ook vacatures voor bijvoorbeeld onderhoudsmedewerker of fietsenverhuurder worden met regelmaat geplaatst. Ben je werkzaam in een andere sector, zoals de bouw of (installatie)techniek? Dan moet je maar net geluk hebben. Houd echter het aanbod van Waddenvacatures in de gaten. Solliciteer op jouw droombaan en kom wonen en werken op Vlieland!

Wonen en werken Vlieland horeca

Als je ervoor kiest om te wonen en werken op Vlieland in de horeca, zul je flink je handen uit de mouwen moeten steken. Als host(ess) in de bediening weet jij goed het overzicht te houden en zie jij snel welke gasten je nodig hebben. Je serveert de lekkerste drankjes en gerechten op een professionele manier en doet dit altijd met een grote glimlach op je gezicht. Maak jij liever het eten klaar in plaats van het te serveren? Kies dan voor een functie in de keuken. Ook deze vind je volop bij Waddenvacatures. Doorzoek direct alle vacatures voor de perfecte baan en wie weet kan jij binnenkort wonen en werken op Vlieland in de horeca.

Wonen en werken Vlieland camping

In ons ruime overzicht met vacatures vind jij ongetwijfeld een baan die bij je past. Voor je het weet ben jij aan het werk op dit schitterende Waddeneiland, beroemd om de nog steeds functionerende vuurtoren op de Vuurboetsduin. Ook het prachtige uitzicht vanaf daar maakt het populair om te wonen én werken op Vlieland. Op een camping, bijvoorbeeld. Het terrein moet onder andere onderhouden worden, er zijn schoonmakers nodig, horecapersoneel en receptionisten. Voor al deze banen en andere vacatures op Vlieland kun je uitstekend terecht bij Waddenvacatures. Of je nu net begint op de arbeidsmarkt of al ervaring hebt, wonen en werken op Vlieland op een camping is voor iedereen mogelijk. Solliciteer snel en kom tijdelijk of vast werken op een eiland.

Zelfstandig werkende kok (incl huisvesting Vlieland)

Per ingang van maart / april 2021 zoeken wij ter ondersteuning van onze chef kok een zelfstandig werkende kok met ervaring. 

1 Apr 2021 - 1 Nov 2021

‘t Badhuys: Keuken medewerker kerstvakantie

Baan óf bijbaan als keuken medewerker op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Seeduyn: Medewerker Housekeeping kerstvakantie

Baan óf bijbaan als medewerker Housekeeping op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Medewerk(st)er fietsverhuur (m/v)

Ben jij gek van fietsen en houdt je van contact met mensen? Solliciteer dan nu!

27 Nov 2020 - 28 Aug 2021

Medewerker Financiën Vlieland

Een baan met een onbetaalbaar uitzicht! Van achter je bureau kijk je uit over de Waddendijk en de Waddenzee. Zo’n bijzondere plek willen we graag zo snel mogelijk weer opvullen.

1 Dec 2020 - 1 Dec 2021

(1e) Medewerker Bediening (incl huisvesting)

Ben jij toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Kom werken op Vlieland! Restaurant De Dining zoekt voor seizoen 2021 (1e) medewerkers voor de bediening.

1 Apr 2021 - 31 Dec 2021

Seeduyn: Medewerker Bediening kerstvakantie

Baan óf bijbaan als medewerker bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Heb jij de aankomende kerstvakantie nog geen plannen en wil je wat geld verdienen? En ben jij gastvrij, gemotiveerd en enthousiast? Ga bij ons aan de slag op de Waddeneilanden!

18 Dec 2020 - 4 Jan 2021

de Wadden: Leerling Keuken

Leerplek in de keuken op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Seeduyn: Stage Technische Dienst Vlieland

Handige Harry, zo word jij ook wel genoemd. Waarschijnlijk is dit ook de reden dat je een technische opleiding bent gaan volgen.

de Wadden: Leerling Bediening

Leerplek in de bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!