Wonen en werken Vlieland

Is hard werken wel aan jou besteed en geniet je altijd van tevreden gasten? Dan is wonen en werken op Vlieland jou op het lijf geschreven. Je bereikt dit prachtige eiland, dat vol staat met prachtige beeldhouwwerken en monumentale panden, via de welbekende veerboot. Bij Waddenvacatures vind je vele functies voor de zomermaanden en voor langere tijd. Aangezien Vlieland een echte vakantiebestemming is, hebben we voornamelijk werk in de horeca en recreatie. Ook vacatures voor bijvoorbeeld onderhoudsmedewerker of fietsenverhuurder worden met regelmaat geplaatst. Ben je werkzaam in een andere sector, zoals de bouw of (installatie)techniek? Dan moet je maar net geluk hebben. Houd echter het aanbod van Waddenvacatures in de gaten. Solliciteer op jouw droombaan en kom wonen en werken op Vlieland!

Wonen en werken Vlieland horeca

Als je ervoor kiest om te wonen en werken op Vlieland in de horeca, zul je flink je handen uit de mouwen moeten steken. Als host(ess) in de bediening weet jij goed het overzicht te houden en zie jij snel welke gasten je nodig hebben. Je serveert de lekkerste drankjes en gerechten op een professionele manier en doet dit altijd met een grote glimlach op je gezicht. Maak jij liever het eten klaar in plaats van het te serveren? Kies dan voor een functie in de keuken. Ook deze vind je volop bij Waddenvacatures. Doorzoek direct alle vacatures voor de perfecte baan en wie weet kan jij binnenkort wonen en werken op Vlieland in de horeca.

Wonen en werken Vlieland camping

In ons ruime overzicht met vacatures vind jij ongetwijfeld een baan die bij je past. Voor je het weet ben jij aan het werk op dit schitterende Waddeneiland, beroemd om de nog steeds functionerende vuurtoren op de Vuurboetsduin. Ook het prachtige uitzicht vanaf daar maakt het populair om te wonen én werken op Vlieland. Op een camping, bijvoorbeeld. Het terrein moet onder andere onderhouden worden, er zijn schoonmakers nodig, horecapersoneel en receptionisten. Voor al deze banen en andere vacatures op Vlieland kun je uitstekend terecht bij Waddenvacatures. Of je nu net begint op de arbeidsmarkt of al ervaring hebt, wonen en werken op Vlieland op een camping is voor iedereen mogelijk. Solliciteer snel en kom tijdelijk of vast werken op een eiland.

Medewerker keuken(m/v)

Kan jij niet zonder pannen en droom jij van de lekkerste gerechten? Waar wacht je dan nog op? Kom bij ons team! 

19 Oct 2021 - 28 Jul 2022

Medewerk(st)er Housekeeping

Houd jij ook zo van de geur van fris beddengoed? Wil jij ervoor zorgen dat gasten lekker kunnen slapen in het hotel? Dan hebben wij de leukste baan voor jou!

25 Oct 2021 - 10 Oct 2022

Medewerkers bediening (m/v)

Hotel Zeezicht Vlieland is op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers bediening. Wij bieden zowel fulltime als parttime functies aan het gehele jaar door. Heb jij passie voor horeca en ben jij komende tijd beschikbaar, lees dan snel verder! 

20 Oct 2021 - 28 Jul 2022

Zelfstandig werkend kok (m/v)

Is koken je lust en je leven en heb je een passie voor de horeca? Weet jij de lekkerste gerechten te bereiden of wil hieraan bijdragen? Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende koks die trots zijn om in onze keuken te staan.  

19 Oct 2021 - 1 Aug 2022

Medewerkers bediening (m/v)

Wij als leukste Grand Café van Vlieland zijn op zoek naar harde, gezellige en enthousiaste medewerkers! Wij zijn per direct op zoek naar een horeca topper die wel van wanten weet en voor een langere periode beschikbaar is. 

25 Oct 2021 - 30 Nov 2021

Bediening- en keuken medewerkers (Vlieland naseizoen)

Voor onze opdrachtgever een mooi restaurant nabij de jachthaven op Vlieland zoeken wij keuken- en bediening medewerkers voor het naseizoen.

1 Nov 2021 - 1 Dec 2021

Winkelmedewerkers Supermarkt Vlieland

Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is en zorg je er graag voor tevreden klanten? Dan is dit voor jou de leukste baan op Vlieland!

Bedieningsmedewerker -full time tot minimaal november

Kom werken op Vlieland! Wij hebben een plaats voor een ervaren medewerker bediening die de maand september en oktober beschikbaar is! Wie weet nog wel langer!!

21 Oct 2021 - 30 Nov 2021

Kok – full time (Vlieland) tot minimaal 1 november

Werk je graag met verse producten, maak je graag originele gerechten, leer je graag bij en hou je van wat drukte in de zaak op een schitterende lokatie?Dan ben je bij De Dining aan het goede adres.

18 Oct 2021 - 30 Nov 2021

de Wadden: Allround Receptioniste

Baan als Front Office en Bediening medewerk(st)er op een Waddeneiland, mét woonruimte!