Wonen en werken Texel

Klinkt wonen en werken op Texel, het grootste Waddeneiland dat Nederland rijk is, jou als muziek in de oren? Dan ben je bij Waddenvacatures aan het juiste adres! Wij hebben het hele jaar door de leukste vacatures voor werk op de Waddeneilanden. Naast het tijdelijk werk vind je bij ons ook vacatures voor vaste aanstellingen. Als je kiest voor wonen en werken op Texel zul je hard aan de slag moeten, maar daar staat dan ook veel tegenover. In je vrije tijd kun je heerlijk uitwaaien in de prachtige natuur en verschillende musea bezoeken en kunstwerken in de gemeente bekijken. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct op één van onze vele vacatures!

Wonen en werken Texel horeca

Werk je snel, ben je stressbestendig en kun je goed overzicht houden? Dan is wonen en werken op Texel in de horeca geschikt voor jou. Jij weet op het terras precies welke klanten nog bediend moeten worden en doet dit dag in dag uit met een grote lach op je gezicht. Tevreden klanten, daar gaat het om voor jou. Bereid jij liever de heerlijkste gerechten voor je gasten? Ga dan enthousiast aan de slag als keukenhulp of (zelfstandig werkend) kok! Als je kiest voor wonen en werken op Texel in de horeca, zijn de mogelijkheden eindeloos. In je vrije tijd heb je de mogelijkheid je door het uitzicht vanaf de rode vuurtoren Eierland laten betoveren. Bovendien kun je getuige zijn van de Ronde om Texel, de jaarlijkse zeilwedstrijd! Bekijk direct onze vele vacatures op Texel en kies het werk dat bij je past.

Wonen en werken Texel hotel

Bij Waddenvacatures hebben we vele mogelijkheden om te werken op een eiland. Naast horecafuncties vind je bij ons ook vacatures voor wonen en werken op Texel in een hotel. Je kunt aan de slag gaan in de schoonmaak, het ontbijt of bijvoorbeeld als receptionist(e). Welke functie je ook kiest, klantvriendelijkheid staat altijd centraal. Het plezier van de gasten is wat jou drijft. In veel gevallen zorgt je werkgever voor huisvesting. Alles wat jij nog moet doen om een prachtige tijd op Texel te beleven is alle vacatures bekijken, solliciteren en je koffer inpakken.

Vakantiebaan: Reisbegeleider op één van de eilanden (incl. huisvesting)

De avontuurlijkste vakantiebaan op de Wadden! Waddenhop zoekt reisbegeleiders voor elk eiland. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en organiseert de fietshuur, bagagetransporten en transfers. Je verzorgt de ontbijtjes begeleidt de kampmaaltijd en bent informatiepunt betreft de activiteiten op het eiland.

1 Jul 2022 - 31 Aug 2022

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog, de gezelligste huiskamer van Texel? Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok voor ons eetcafé. Wil je werken in een gezellig team, heb jij zin in zon, zee en strand en ben een zomer of langer beschikbaar? Wij bieden, naast een mooie werkplek, een goed salaris en huisvesting aan.

24 Jun 2022 - 31 Oct 2022

Vakantiebaan Kassamedewerkers (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

4 Jul 2022 - 4 Jul 2023

Manager P&O Krim Texel

Als Manager P&O adviseer en ondersteun je directie, managers en medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid op onze 9 exploitaties. In het hoogseizoen zijn er meer dan 500 medewerkers werkzaam. Daarmee is het een zeer afwisselende functie binnen een prachtige werkomgeving.

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Keuken medewerkers De Koog (inclusief huisvesting)

Voor één van de tofste strandpaviljoens van de De Koog zoeken wij keukenmedewerkers. Als keukenmedewerker ga je aan de slag als koks-assistent of spoelkeukenmedewerker. Wij zoeken medewerkers voor het hoog- en naseizoen!

6 Jul 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend kok Texel (met huisvesting)

Bij een vooraanstaand strandpaviljoen aan het strand van De Koog kunnen wij een fulltime baan als zelfstandig werkend kok aanbieden. Het loon wordt in overleg met de eigenaar bepaald aan de hand van kennis en kunde.

22 Aug 2022 - 1 Sep 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

27 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een echte hoogvlieger? Kom werken als Financieel Administratief Medewerker bij Paracentrum Texel! Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

27 Jun 2022 - 27 Jun 2023

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, een contract voor het seizoen of langer en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

28 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

23 Jun 2022 - 23 Jun 2023