Wonen en werken Texel

Klinkt wonen en werken op Texel, het grootste Waddeneiland dat Nederland rijk is, jou als muziek in de oren? Dan ben je bij Waddenvacatures aan het juiste adres! Wij hebben het hele jaar door de leukste vacatures voor werk op de Waddeneilanden. Naast het tijdelijk werk vind je bij ons ook vacatures voor vaste aanstellingen. Als je kiest voor wonen en werken op Texel zul je hard aan de slag moeten, maar daar staat dan ook veel tegenover. In je vrije tijd kun je heerlijk uitwaaien in de prachtige natuur en verschillende musea bezoeken en kunstwerken in de gemeente bekijken. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct op één van onze vele vacatures!

Wonen en werken Texel horeca

Werk je snel, ben je stressbestendig en kun je goed overzicht houden? Dan is wonen en werken op Texel in de horeca geschikt voor jou. Jij weet op het terras precies welke klanten nog bediend moeten worden en doet dit dag in dag uit met een grote lach op je gezicht. Tevreden klanten, daar gaat het om voor jou. Bereid jij liever de heerlijkste gerechten voor je gasten? Ga dan enthousiast aan de slag als keukenhulp of (zelfstandig werkend) kok! Als je kiest voor wonen en werken op Texel in de horeca, zijn de mogelijkheden eindeloos. In je vrije tijd heb je de mogelijkheid je door het uitzicht vanaf de rode vuurtoren Eierland laten betoveren. Bovendien kun je getuige zijn van de Ronde om Texel, de jaarlijkse zeilwedstrijd! Bekijk direct onze vele vacatures op Texel en kies het werk dat bij je past.

Wonen en werken Texel hotel

Bij Waddenvacatures hebben we vele mogelijkheden om te werken op een eiland. Naast horecafuncties vind je bij ons ook vacatures voor wonen en werken op Texel in een hotel. Je kunt aan de slag gaan in de schoonmaak, het ontbijt of bijvoorbeeld als receptionist(e). Welke functie je ook kiest, klantvriendelijkheid staat altijd centraal. Het plezier van de gasten is wat jou drijft. In veel gevallen zorgt je werkgever voor huisvesting. Alles wat jij nog moet doen om een prachtige tijd op Texel te beleven is alle vacatures bekijken, solliciteren en je koffer inpakken.

Medewerker bediening (Texel)

In ons team is er ruimte voor fijne collega's! Ben jij die medewerker bediening die ons team aanvult en samen de perfectie hotelbeleving creëert?

1 Mar 2022 - 1 Mar 2022

Bediening medewerker m/v (Texel)

Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Met z’n allen zorgen wij ervoor dat alles er netjes en schoon uitziet. Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit.

1 Mar 2022 - 30 Sep 2022

Medewerker huishouding (Texel)

In ons huishouding team is er ruimte voor fijne collega's die samen met ons kunnen zorgen voor de perfecte hotelbeleving.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Sous-chef strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Sous-chef Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Wil jij onderdeel zijn van ons succes? Bekijk dan de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Fulltime bediening op Texel (incl huisvesting)

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan. Wij zoeken medewerkers die tot tenminste oktober kunnen komen werken en wonen op Texel.

1 Mar 2022 - 30 Nov 2022

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, fulltime jaarcontract en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

17 Jan 2022 - 3 Jan 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Medewerker Horeca

Dankzij jou kunnen mensen heerlijk eten met geweldige service en is hun verblijf in ons vakantiepark nóg beter.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022