Wonen en werken Texel

Klinkt wonen en werken op Texel, het grootste Waddeneiland dat Nederland rijk is, jou als muziek in de oren? Dan ben je bij Waddenvacatures aan het juiste adres! Wij hebben het hele jaar door de leukste vacatures voor werk op de Waddeneilanden. Naast het tijdelijk werk vind je bij ons ook vacatures voor vaste aanstellingen. Als je kiest voor wonen en werken op Texel zul je hard aan de slag moeten, maar daar staat dan ook veel tegenover. In je vrije tijd kun je heerlijk uitwaaien in de prachtige natuur en verschillende musea bezoeken en kunstwerken in de gemeente bekijken. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct op één van onze vele vacatures!

Wonen en werken Texel horeca

Werk je snel, ben je stressbestendig en kun je goed overzicht houden? Dan is wonen en werken op Texel in de horeca geschikt voor jou. Jij weet op het terras precies welke klanten nog bediend moeten worden en doet dit dag in dag uit met een grote lach op je gezicht. Tevreden klanten, daar gaat het om voor jou. Bereid jij liever de heerlijkste gerechten voor je gasten? Ga dan enthousiast aan de slag als keukenhulp of (zelfstandig werkend) kok! Als je kiest voor wonen en werken op Texel in de horeca, zijn de mogelijkheden eindeloos. In je vrije tijd heb je de mogelijkheid je door het uitzicht vanaf de rode vuurtoren Eierland laten betoveren. Bovendien kun je getuige zijn van de Ronde om Texel, de jaarlijkse zeilwedstrijd! Bekijk direct onze vele vacatures op Texel en kies het werk dat bij je past.

Wonen en werken Texel hotel

Bij Waddenvacatures hebben we vele mogelijkheden om te werken op een eiland. Naast horecafuncties vind je bij ons ook vacatures voor wonen en werken op Texel in een hotel. Je kunt aan de slag gaan in de schoonmaak, het ontbijt of bijvoorbeeld als receptionist(e). Welke functie je ook kiest, klantvriendelijkheid staat altijd centraal. Het plezier van de gasten is wat jou drijft. In veel gevallen zorgt je werkgever voor huisvesting. Alles wat jij nog moet doen om een prachtige tijd op Texel te beleven is alle vacatures bekijken, solliciteren en je koffer inpakken.

Kok Strandpaviljoen Paal 9 Texel

Voor ons strandpaviljoen op de zuidpunt van Texel, zijn we op zoek naar fijne collega’s voor de keuken. Wij bieden volop kansen om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Bediening mw maart/november 2024 (Texel)

Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit. Voor deze leuke zaak zoeken wij 2 leuke medewerksters Nederlands en Duits sprekend voor de periode 1 maart tot 1 november.

1 Mar 2024 - 1 Nov 2024

Groenvoorziener vakantiepark Texel

De leukste baan? Voor jou wel! groenvoorziener weet jij wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat het vakantiepark netjes onderhouden blijft. Ben jij graag buiten bezig en heb je liever groene vingers dan schone handen? Dan hebben wij voor jou een superfunctie!

1 Jan 2024 - 1 Jan 2025

Fulltime bediening op Texel 2024

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom vanaf maart 2024 werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan tot eind oktober!

1 Mar 2024 - 1 Nov 2024

Assistent Sommelier Hotel Restaurant BIJ JEF

Als assistent-sommelier van Bij Jef ben je onderdeel van onze bedieningsbrigade. Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Verkoop medewerker Supermarkt Texel

Lijkt het je leuk om te werken in een supermarkt op een vakantiepark en kom je graag in contact met onze gasten? Dan is deze baan zeker iets voor jou!

1 May 2024 - 1 May 2025

Keukenhulp / Kok (Texel FT incl. Huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Kom vanaf maart 2024 werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige restaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Heb jij je sporen in de keuken al verdiend, wij hebben ook een positie beschikbaar als zelfstandig werkend kok! 

1 Mar 2023 - 1 Nov 2024