Wonen en werken Texel

Klinkt wonen en werken op Texel, het grootste Waddeneiland dat Nederland rijk is, jou als muziek in de oren? Dan ben je bij Waddenvacatures aan het juiste adres! Wij hebben het hele jaar door de leukste vacatures voor werk op de Waddeneilanden. Naast het tijdelijk werk vind je bij ons ook vacatures voor vaste aanstellingen. Als je kiest voor wonen en werken op Texel zul je hard aan de slag moeten, maar daar staat dan ook veel tegenover. In je vrije tijd kun je heerlijk uitwaaien in de prachtige natuur en verschillende musea bezoeken en kunstwerken in de gemeente bekijken. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct op één van onze vele vacatures!

Wonen en werken Texel horeca

Werk je snel, ben je stressbestendig en kun je goed overzicht houden? Dan is wonen en werken op Texel in de horeca geschikt voor jou. Jij weet op het terras precies welke klanten nog bediend moeten worden en doet dit dag in dag uit met een grote lach op je gezicht. Tevreden klanten, daar gaat het om voor jou. Bereid jij liever de heerlijkste gerechten voor je gasten? Ga dan enthousiast aan de slag als keukenhulp of (zelfstandig werkend) kok! Als je kiest voor wonen en werken op Texel in de horeca, zijn de mogelijkheden eindeloos. In je vrije tijd heb je de mogelijkheid je door het uitzicht vanaf de rode vuurtoren Eierland laten betoveren. Bovendien kun je getuige zijn van de Ronde om Texel, de jaarlijkse zeilwedstrijd! Bekijk direct onze vele vacatures op Texel en kies het werk dat bij je past.

Wonen en werken Texel hotel

Bij Waddenvacatures hebben we vele mogelijkheden om te werken op een eiland. Naast horecafuncties vind je bij ons ook vacatures voor wonen en werken op Texel in een hotel. Je kunt aan de slag gaan in de schoonmaak, het ontbijt of bijvoorbeeld als receptionist(e). Welke functie je ook kiest, klantvriendelijkheid staat altijd centraal. Het plezier van de gasten is wat jou drijft. In veel gevallen zorgt je werkgever voor huisvesting. Alles wat jij nog moet doen om een prachtige tijd op Texel te beleven is alle vacatures bekijken, solliciteren en je koffer inpakken.

Bediening medewerker Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een medewerker bediening die onze collega wil worden!

1 Dec 2022 - 1 Dec 2023

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok. Wij hebben een uitdagende kaart, leuke collega’s en ruimte voor creativiteit.

1 Dec 2022 - 1 Dec 2023

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Receptionist Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

23 Nov 2022 - 26 Oct 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Vulploegmedewerker Texel (bijbaan / vakantiebaan)

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de schappen netjes en goed gevuld zijn. Jij weet precies weet waar alles dus voor vragen kunnen de klanten altijd bij jou terecht.  

5 Dec 2022 - 24 Oct 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

30 Nov 2022 - 9 Nov 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

16 Nov 2022 - 16 Nov 2023

Gastheer / gastvrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Kom dan werken Bij Jef

11 Nov 2022 - 11 Nov 2023