Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is en zorg je er graag voor tevreden klanten? Dan is dit voor jou de leukste baan op Vlieland!

Publicatiedatum: 20 okt 2021
Vlieland
8899AM
MBO
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Vanaf augustus zijn wij op zoek naar collega's voor het naseizoen op Vlieland. Voor de drukke periode augustus en september kunnen wij verschillende posities aanbieden.

Verkoopmedewerker:
Als verkoopmedewerker (verschillende afdelingen). Zorg je voor altijd voldoende producten in de schappen aanwezig zijn, dat ze perfect gepresenteerd worden en dat je weet wat elk product inhoudt zodat je altijd een goed advies kan geven aan de klanten.

Bezorger:
Boodschappen bezorgen op de mooiste plaatsjes van Vlieland! Met onze bezorgauto ben je altijd onderweg bent en ben je al snel een vertrouwd gezicht voor onze klanten. Omdat het lichamelijk werk is dien je een goede conditie te hebben. Gratis fitness on the job!

Wat we van jou verwachten

  • Je bent energiek en kan goed zelfstandig werken
  • Je bent flexibel, klantvriendelijk en servicegericht
  • Je bent gestructureerd en mensgericht
  • Je hebt rijbewijs B en de nodige rij ervaring

Wat we je bieden

  • Een afwisselende functie binnen een leuk team
  • Goede arbeidsvoorwaarden CAO Levensmiddelen met 19 ATV en 200% loon op zondagen!
  • Een fantastische (werk)ervaring op Vlieland
  • Huisvesting in het personeelshuis

Voor de vakantiemedewerkers is er, tegen een geringe huur, woonruimte beschikbaar waar je met je collega vakantiemedewerkers woont.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan voor het naseizoen en wil je graag op Vlieland komen werken? Wij maken graag kennis met jou!

#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #ameland #beach #amelandfotos #strand #waddenzee #hollum #waddeneiland #sea #island #waddeneiland

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid