Winkelmedewerker Supermarkt (incl. huisvesting)

Jij zorgt voor de perfecte presentatie van de producten in onze winkel en vormt een (h)echt team met je gezellige collega’s. Jouw doel? Ontelbare tevreden klanten.

Publicatiedatum: 4 jun 2023
8 jun 2023
Ameland
9163JP
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Samen met je collega's stel je de klanten centraal en doe je je uiterste best om hun wensen te vervullen. Je zorgt dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn. Dat ze perfect gepresenteerd worden. En dat je weet wat elk product inhoudt.

Wat we van jou verwachten

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten, daar doe je het voor! Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan!

Wat we je bieden

Een mooi bedrijf om voor te werken, met een fijne sfeer en leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten en die zomaar je vrienden kunnen worden. Wij bieden salaris conform CAO Levensmiddelen. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. 

De huisvesting is verzorgd, wij beschikken over moderne appartementen en studio's voor het personeel.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid