Winkelmedewerker Bakkerij (Huisvesting op Vlieland)

Ben jij klaar voor een leuke tijd op een supergezellig eiland? Werk je graag in teamverband en lijkt het je leuk om bij onze bakkerij te werken? Dan is deze baan op het prachtige Vlieland jouw kans!

Publicatiedatum: 1 okt 2022
30 aug 2022 - 31 okt 2022
Vlieland
8899AL
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Teamwork makes the dream work ;-) Bij Bakkerij Westers begrijpen we hoe belangrijk samenwerking is. Als onderdeel van ons hechte team zet jij een goede service neer. Je houdt ervan om samen iets moois te creëren.

Winkelmedewerker:
Als winkelmedewerker van de bakkerij zorg je ervoor dat de winkel er altijd uitnodigend en goed gevuld uit ziet. Wij zorgen ervoor dat je snel voldoende kennis hebt zodat jij de gasten van de winkel kunt adviseren over de verschillende producten.

Bediening medewerker:
Voor onze Konditorei zoeken wij een zelfstandige medewerker die onze gasten kan ontvangen, bestellingen kan aannemen en de bediening  van koffie / thee, gebak en broodjes verzorgt.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken gezellige collega's! Ben jij tussen augustus en november een maand of langer beschikbaar of kun je het gehele jaar komen werken, bij ons ben je welkom!

Je bent energiek en hebt plezier in je werk. Je voelt de passie die wij hebben voor onze lekkere en ambachtelijk bereide producten. In combinatie met jouw servicegerichtheid ben jij een aanwinst voor de bakkerij. Het is echter niet alleen maar zon, zee en zaligheid op Vlieland. Op drukke dagen is het aanpoten. Jij weet van aanpakken en gaat de volgende dag weer lachend naar je werk.

Ben jij op zoek naar afwisseling in je werk én ben je goed met kinderen? Dan kun je de functie van winkelmedewerker combineren met het werken als kinderoppas bij ons thuis.

Wat we je bieden

Wij bieden jou een kans op een eindeloze zomer op Vlieland. Je wordt opgenomen in een hecht team van vlotte collega´s. We vinden plezier en gezelligheid tijdens én na het werk belangrijk. Na een drukke dag gaan we regelmatig lekker barbecueën of bakken we met zijn allen pizza’s in onze bakkerij. Het salaris wordt vastgesteld op basis van leeftijd, functie en ervaring.

Je verblijft in ons appartement boven de zaak dat je deelt met collega´s. Hiervoor rekenen we een vergoeding van €5 per dag. Samen met je collega´s doe je boodschappen en kook je. De slaapkamer deel je wanneer nodig met een ander. Op zondagen ben je vrij en ontdek je de mooiste stranden en het geheim van het eilandleven.

Wie we zijn

Als derde generatie in de bakkersfamilie Westers zet Lisette de traditie voort. Liefde voor het ambacht en voor het eiland geven inspiratie en plezier in het werk. ‘Met liefde gemaakt, met smaak gegeten…’ is dan ook onze slogan. Westers is de enige ambachtelijke bakker op het prachtige eiland en dagelijks bereiden we overheerlijke verse producten: een breed assortiment van vers brood en gebak, een unieke ontbijtservice en taarten op maat. Het familiegevoel vinden we erg belangrijk en dat merk je in de uitstraling van de winkel en de band binnen het team. Bij Bakkerij Westers voel je je thuis!

Informatie sollicitatie

Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Wij begrijpen dat je vast nog wat vragen hebt voordat je wilt solliciteren en beantwoorden jouw vragen graag.

Vragen staat vrij dus wacht niet langer. Neem contact op met Lisette Westers op telefoonnummer 0562 45 1221 of stuur een e-mail naar lisettewesters@icloud.com

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden