Us Eilaun Taxi

Wie zijn wij

Us Eilaun Taxi zorgt voor veilig en comfortabel vervoer over het hele eiland. Alleen of met een groot aantal personen, bagagevervoer of vervoer van uw aanhanger wij verzorgen iedere vorm van vervoer van en naar iedere bestemming op Schiermonnikoog. Us Eilaun Taxi; van taxivervoer tot beach en safari tours!

Wat we bieden

Een leuke en afwisselende baan, vele vrolijke gezellige ritten, rijdend op het mooiste plekje van Nederland! Gemotiveerde, gezellige collegiale werksfeer!

Salariëring volgens de CAO taxivervoer, jouw salaris bepalen wij in overleg en is afhankelijk van leeftijd / werkervaring. Ben je 21 jaar of ouder en ga je werken als taxichauffeur dan bedraagt jouw uurloon minimaal € 13,27 bruto per uur.

Wij bieden een baan voor bepaalde tijd aan voor het gehele seizoen. Zoek je een baan voor weekenden of (school)vakanties) dan kun je ook altijd bij ons terecht. Bij gebleken geschiktheid behoort een jaarcontract tot de mogelijkheden. Ben je nog niet in bezit van een Taxi pas, geen nood wij faciliteren de opleiding!

Ben je woonachtig aan het vaste land en wil je graag bij ons komen rijden, wij regelen jouw overnachting op Schiermonnikoog!

Useilauntaxi.nl Schiermonnikoog

Onze vacatures

Taxichauffeur Schiermonnikoog m/v

Hou jij van het lekkere vakantiegevoel van Schiermonnikoog, kun jij goed omgaan met verschillende doelgroepen en ben je gek op autorijden? Dan is de functie van allround chauffeur echt wat voor jou!

1 mei 2024 - 1 okt 2024
Schiermonnikoog