Plus Hooijschuur

Wie zijn wij

Wij, PLUS Hooijschuur, zijn een ruime, moderne en verfrissende supermarkt gelegen in het toeristische noorden van het eiland. We zijn een winkel waar we onze medewerkers zich graag zien ontwikkelen. Of je hier nu voor een korte tijd of een langere periode bent. En ondanks dat je misschien voor bepaalde tijd op één afdeling werkt, zijn we samen PLUS Hooijschuur.
We geven om het welzijn van onze mensen, dus wees niet verrast als je verzocht wordt aan te schuiven voor de avondmaaltijd tijdens je dienst. In de drukke periode vinden we het erg belangrijk dat iedereen gezond is en fit zijn werk kan doen.
En naast het feit dat het enorm bikkelen is gedurende het hoogseizoen, nemen we graag de tijd om met elkaar te praten en te lachen. Uiteraard waar het werk het toelaat.

Wat we bieden

Een gezellige en leuke vakantiebaan bij een modern en fris bedrijf. Het bedrijf en de huisvesting is gelegen in de buurt vakantieparken en heel dichtbij het strand en de zee. Dus voor óf na het werk pak je jouw fiets en ben je met enkele minuten op het strand.

Plus.nl Texel

Onze vacatures

Plus Hooijschuur heeft momenteel geen open vacatures.