Fletcher Hotels

Wie zijn wij

Werken bij de grootste hotelketen van Nederland?
Dat kan bij Fletcher! In de keuken, achter de receptie, in het restaurant of in de huishouding, bij Fletcher Hotels vind je altijd een baan die bij je past. Met meer dan 100 hotels in heel Nederland geven wij samen met jou onze gasten een verblijf om nooit te vergeten. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu bij een hotel bij jou in de buurt, want overal staat wel een Fletcher hotel!

Hotel-Resort Amelander Kaap
Ons Hotel-Resort Amelander Kaap is een sfeervol hotel gevestigd in Hollum op Ameland. Het hotel beschikt ook over appartementen en een restaurant. Tevens heeft de Amelander Kaap ook de beschikking over vijf multifunctionele zalen.

Hotel-Restaurant Koogerend
Ons Hotel-Restaurant Koogerend bevindt zich op Nederlands grootste waddeneiland en is enkele kilometers verwijderd van duin en strand. Het hotel beschikt over een brasserie met specialiteiten en ingrediënten uit de regio.

Wat we bieden

✓ Grootste hotelketen van Nederland en wie weet binnenkort ook in het
buitenland
✓ Goed salaris op basis van ervaring en kwaliteiten
✓ Flexibele werkdagen en -tijden
✓ Uitdagende en afwisselende functie(s) met gezellige collega’s
✓ Korting op zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars
✓ Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onze Fletcher Academy
✓ Tot 70% kortingen op A-merken via de personeelsvoordeelwinkel
✓ En natuurlijk leuk Fletcher medewerkerstarief op onder andere overnachtingen in onze hotels, eten in onze restaurants, de Fletcher’s Cuvée collectie (wijnen) en de producten uit onze Fletcher Fanshop

Fletcher.nl Texel, Ameland

Onze vacatures

Fletcher Hotels heeft momenteel geen open vacatures.