Kampeerterrein Stortemelk

Wie zijn wij

Stortemelk is een groot kampeerterrein in de duinen van Vlieland. In het hoogseizoen staan er rond de drieduizend gasten op de camping. Stortemelk verzorgt dan een uitgebreid recreatieprogramma, met ook veel live muziek in grand café De Bolder. Voor meer informatie kan je terecht op www.stortemelk.nl

Wat we bieden

Iedereen die bij ons werkt neemt een eigen tent, matras en beddengoed mee. Je kunt je tent neerzetten op het personeelsterrein. Wij zorgen voor de rest: in het personeelsgebouw kun je terecht voor sanitair, een huiskamer met pooltafel, koffie en limonade, stopcontacten en wifi en drie maaltijden per dag.

Je werkt ongeveer 38 uur per week. De salarissen zijn conform de CAO Recreatie, passend bij je leeftijd. Voor het verblijf en de maaltijden (kost en inwoning) houden we een klein bedrag in op je salaris. Je bootkaartje kun je bij ons declareren.

Een vakantiebaan op Stortemelk is een onvergetelijke ervaring. Je vindt er letterlijk vrienden voor het leven. Voor de meeste ‘Stortestaf-leden’ blijft het dan ook niet bij een seizoen.

Al onze medewerkers krijgen gratis toegang tot de festivals

Stortemelk.nl Vlieland

Onze vacatures

Keukenmedewerker- De Bolder

slarammer-kok-de-bolder

Ben jij op zoek naar strand, zee en vrijheid, én een uitdagende baan met leuke collega’s?

1 mei 2021 - 1 okt 2021
Vlieland

Leidinggevende horeca- De Bolder

Bediening-de-Bolder

Ben jij op zoek naar strand, zee en vrijheid, én een uitdagende baan met leuke collega’s?

1 apr 2021 - 1 nov 2021
Vlieland

Werken op Kampeerterrein Stortemelk

Weet jij van aanpakken, maar wil je ook een leuke zomer? Wij bieden jou een vakantiebaan in een relaxte sfeer, aan het strand en met genoeg vrije tijd om van het eilandleven op Vlieland te genieten. We hebben verschillende horecavacatures, check hieronder welke functie het beste bij jou past.

1 apr 2021 - 1 nov 2021
Vlieland