Camping Stortemelk

Wie zijn wij

Stortemelk is een groot kampeerterrein in de duinen van Vlieland. In het hoogseizoen staan er rond de drieduizend gasten op de camping. Stortemelk verzorgt dan een uitgebreid recreatieprogramma, met ook veel live muziek in grand café De Bolder. Voor meer informatie kan je terecht op www.stortemelk.nl

Wat we bieden

Een onvergetelijke ervaring en meer!

Het vakantiepersoneel slaapt op het personeelsterrein en neemt eigen tent, matras en beddengoed mee. De maaltijden worden door Stortemelk verzorgd, tevens is er een personeelsgebouw. Voor deze ‘kost en inwoning’ wordt op het salaris een bedrag ingehouden.

Het salaris is gebaseerd op het bruto minimum jeugdloon, passend bij de leeftijd. Na aftrek van wettelijke inhoudingen wordt dit per vier weken netto uitbetaald

Al onze medewerkers krijgen gratis toegang tot de festivals

Stortemelk.nl Vlieland

Onze vacatures

Hulpkok Horeca DE BOLDER

Als keukenmedewerker bij de Bolder is jouw uitdaging dat alles ’s avonds snel en soepel verloopt. Overdag stuur je de hulpkrachten aan en werk je mee aan de lunch en voorbereiding van diner.

1 apr 2020 - 1 okt 2020
Vlieland

Leidinggevende Horeca DE BOLDER

Kom jij ons jonge dynamische team aansturen? De Bolder op kampeerterrein Stortemelk te Vlieland zoekt versterking van het vaste team van leidinggevenden!

31 mrt 2020 - 31 okt 2020
Vlieland

Een onvergetelijke vakantiebaan bij Stortemelk op Vlieland!

Een vakantiebaan op Stortemelk is - in de goede zin van het woord - een onvergetelijke ervaring.

1 apr 2020 - 1 okt 2020
Vlieland