Gastrobar Onder de Pannen

Wie zijn wij

Onder de Pannen is een sfeervolle gastrobar centraal op het eiland Terschelling, in het dorp Midsland. Er wordt veel gekookt met lokale ingrediënten en aan iedere bezoeker is gedacht. Voor zowel de vleeseter, als de visliefhebber en de vegetariër staan er voldoende opties op de kaart. Naast onze uitgebreide wijnkaart serveren wij tientallen soorten -wisselende- bieren en maken wij (speciaal)koffies met liefde. Van onze riante moestuin oogsten en serveren wij in het seizoen veel verse groenten en kruiden. Wij hebben een passie voor de horeca en als jij dat ook hebt: join us!

Wat we bieden

Wij bieden je een professionele werkplek, in een fijn team. Bij Onder de Pannen vinden wij teamspirit erg belangrijk; een goed team staat garant voor tevreden gasten. Onze gastrobar heeft recentelijk een fikse verbouwing ondergaan en beschikt het over een moderne keuken met de beste apparatuur en gereedschappen om mooie gerechten te maken.

Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring, passie en inzet. Huisvesting is aanwezig.

Onderdepannen.eu Terschelling

Onze vacatures

Bedieningsmedewerker Terschelling (incl. huisvesting)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij Gastrobar Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

1 dec 2023 - 1 dec 2024
Terschelling