Café-Restaurant Onder de Pannen

Wie zijn wij

Onder de Pannen is een café-restaurant centraal op het eiland Terschelling, in het dorp Midsland. Er wordt veel gekookt met lokale ingrediënten en aan iedere bezoeker is gedacht. Voor zowel de vleeseter, als de visliefhebber en de vegetariër staan er voldoende opties op de kaart. Wij beschikken over een riante moestuin, waar wij in het seizoen veel verse groenten en kruiden van kunnen oogsten en serveren. Zoals wij aangaven hebben wij een passie voor de horeca en als jij dat ook hebt: join us!

Wat we bieden

Wij bieden je een professionele werkplek, in een fijn team. Bij Onder de Pannen staat teamspirit hoog in het vaandel. Enthousiast team = enthousiaste gasten. Ons restaurant heeft recentelijk een fikse verbouwing ondergaan, daarbij is ook de keuken volledig vernieuwd en beschikt het over de beste apparatuur en gereedschappen om mooie dingen te maken.

Het salaris is maatwerk en zal bepaald worden aan de hand van ervaring, passie en inzet. Er zijn verschillende woning-opties beschikbaar. Zowel 1 á 2 persoons appartementen, als een huis met kamergenoten behoort tot de mogelijkheden. Kosten zitten zo tussen de 250 tot 450 euro p/maand.

Onderdepannen.eu Terschelling

Onze vacatures

Café-Restaurant Onder de Pannen heeft momenteel geen open vacatures.