Werken op Kampeerterrein Stortemelk

Weet jij van aanpakken, maar wil je ook een leuke zomer? Wij bieden jou een vakantiebaan in een relaxte sfeer, aan het strand en met genoeg vrije tijd om van het eilandleven op Vlieland te genieten. We hebben verschillende horecavacatures, check hieronder welke functie het beste bij jou past.

Publicatiedatum: 21 feb 2021
1 apr 2021 - 1 nov 2021
Vlieland
8899 BX
38 - 40 uur
fulltime
bepaalde tijd

Functie-inhoud

We zoeken mensen voor de vakanties, maar zeker ook daar buiten. Hoe langer je beschikbaar bent, hoe sneller je wordt aangenomen. Dus solliciteer nu als je de hele periode van 1 april tot 1 november beschikbaar bent!

Barmedewerker / Bedieningsmedewerker
Voor barmedewerker ben je minimaal 18 jaar oud en voor 6 weken of langer beschikbaar. Horeca-ervaring is handig. Maar vind je het leuk om iets nieuws te leren en pik je dingen snel op, dan leren we jou het vak.

Onze bedieningsmedewerkers zijn 17 jaar of ouder. Ook hier geldt, kun je al overweg met drie borden en een dienblad? Dat is fijn! Maar als je gemotiveerd en enthousiast bent, dan leren we jou de rest.

Snackbarmedewerker / Keukenmedewerker / Pizzabakker
Voor de snackbar ben je minimaal 17 jaar oud en 6 weken of langer beschikbaar. De snackbar is geopend van 9 juli tot en met 5 september. Hier werk je met een klein team, je leert verschillende taken en krijgt veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid.

Keukenmedewerkers zijn minimaal 16 jaar oud en 6 weken of langer beschikbaar. De werkzaamheden van de keukenmedewerker bestaan uit het meewerken aan de bereiding van de lunch- en dinergerechten. Vereisten zijn het goed kunnen functioneren onder druk en systematisch en netjes kunnen werken.

Ben je wat langer beschikbaar (bijvoorbeeld de maanden juni, juli en augustus, of langer) en kom je in de keuken werken, dan kunnen we je meer leren en bijvoorbeeld opleiden tot pizzabakker.

Spoelkeukenmedewerker / zaalloper
Om te komen werken als spoelkeukenmedewerker en zaalloper, ben je minimaal vier weken beschikbaar en 16 jaar of ouder. Dit is een afwisselende functie waarbij je het hele bedrijf leert kennen, handige horeca-ervaring kunt opdoen en veel contact hebt met gasten. Wil je lekker komen knallen, met je eigen muziek en leuke collega’s, dan ga je de spoel zeker leuk vinden.

Specifiek voor de spoelkeuken zoeken we een aantal 18-jarigen die een sturende rol kunnen aannemen tijdens de piekdrukte. Je zorgt ervoor dat er lekker gewerkt wordt, en als het later wordt dan 23:00 maak je de laatste dingen zelf af (als het nodig is natuurlijk met hulp van collega’s).

Wat we je bieden

Iedereen die bij ons werkt neemt een eigen tent, matras en beddengoed mee. Je kunt je tent neerzetten op het personeelsterrein. Wij zorgen voor de rest: in het personeelsgebouw kun je terecht voor sanitair, een huiskamer met pooltafel, koffie en limonade, stopcontacten en wifi en drie maaltijden per dag.

Je werkt ongeveer 38 uur per week. De salarissen zijn conform de CAO Recreatie, passend bij je leeftijd. Voor het verblijf en de maaltijden (kost en inwoning) houden we een klein bedrag in op je salaris. Je bootkaartje kun je bij ons declareren.

Een vakantiebaan op Stortemelk is een onvergetelijke ervaring. Je vindt er letterlijk vrienden voor het leven. Voor de meeste ‘Stortestaf-leden' blijft het dan ook niet bij een seizoen.

Wie we zijn

Stortemelk is een groot kampeerterrein in de duinen van Vlieland. In het hoogseizoen staan er rond de drieduizend gasten op de camping. Stortemelk verzorgt dan een uitgebreid recreatieprogramma, met ook veel live muziek in grand café De Bolder. Voor meer informatie kan je terecht op www.stortemelk.nl

Informatie sollicitatie

Ben jij erbij deze zomer en onderdeel van de StorteStaf, Solliciteer dan nu via https://stortemelk.nl/nl/vacatures

Wij zoeken voor de hele periode van 1 april tot 1 november personeel, maar met name voor de volgende periodes:
Goede Vrijdag en Pasen 2 tot en met 5 april
Koningsdag 27 april
Meivakantie 1 tot en met 9 mei
Heb je een langere meivakantie, vul dan de periode in die je beschikbaar bent.
Hemelvaart 13 tot en met 16 mei
Pinksteren 21 tot en met 24 mei
Hoogseizoen 10 juli tot en met 5 september
Into The Great Wide Open (festival*) 2 tot en met 5 september

Voor ITGWO zoeken wij vanaf 30 augustus tot en met 12 september ook medewerkers