Wellness Manager

Are you zen enough for our wellness? In welke staat onze gasten ook binnenkomen, ons team zorgt er voor dat zij volledig ontspannen en verzorgd weer naar huis gaan! Binnen ons team zijn we op zoek naar een fulltime manager die ons gaat versterken!

Publicatiedatum: 5 jun 2023
Terschelling
8881ED
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Geen dag is hetzelfde in onze Wellness, maar de ontspannen sfeer wel! Gasten komen bij ons voor specialistische schoonheidsbehandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en geest. Daarnaast geven wij ze advies over onze verzorgingsproducten van Comfort Zone. Samen zorgen we er voor dat onze collega’s hier goed voor getraind zijn. Hierin vervul je een grote rol in de voorbereiding en het geven van de trainingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en het rooster.

Ons gezamenlijke doel is om te zorgen voor een beleving in een ontspannen sfeer, zodat de gast zeker bij ons terugkomt. Samen zullen wij streven naar een optimalisatie van de beauty behandelingen. Heb jij de ambitie om met resultaatgerichte behandelingen en een professioneel advies altijd de verwachtingen van de klant te overtreffen? En ben je daarnaast goed in het motiveren van onze collega’s en het begeleiden van stagiairs? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Wat we van jou verwachten


 • Je vindt het niet erg om onregelmatige diensten te werken, je bent dus een ‘ochtend- / dag- / avondmens’;

 • Onze voorraadbeheer is bij jou in goede handen;

 • Verantwoordelijk voor de planning en het rooster;

 • Je bent fulltime beschikbaar;

 • Gastgerichtheid, dit ben jij!

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woorden als op papier;

 • Het trainen en motiveren van je collega’s, daar haal jij veel energie uit;

 • Representatief voor de dag komen vind je erg belangrijk, de eerste indruk bij een gast kan je maar één keer maken.

Wat we je bieden


 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.

 • Ontwikkeling:  Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.

 • Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

 • Huisvesting mogelijkheden

 • Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.

 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
  Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou  nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.

 • Surprise Our OneTeam:  Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Hotel Schylge op Terschelling. Hotel Schylge ligt in de enige natuurlijke baai van Nederland. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp