Wadden: Supervisor bediening

File vrij, mooiste eiland van Nederland, binnen 5 minuten op je werk. Wie wil dit nu niet!

Publicatiedatum: 25 sep 2020
Vlieland
8899AD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij vindt jezelf een echte horeca man of vrouw, een gastheer of -vrouw pur sang! Tussen de tafels, achter de bar jij bent er op je best. Maar ook administratief sta jij je mannetje (of vrouwtje). Werken binnen een jong en dynamisch team? Dan ben je helemaal in je element! Ben jij de enthousiaste nieuwe allrounder die altijd het beste uit jezelf en je collega’s haalt. Kom dan bij ons!

Nieuwe concepten, andere processen, een scherpere begroting… je bent altijd in de weer met de afdeling en denkt graag na over verbeteringen en optimalisaties. Dat je afdeling loopt als een trein is voor jou namelijk vanzelfsprekend. Je daagt jezelf en je team daarom graag uit. Je zoekt naar mogelijkheden om het nóg beter te doen.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Kom dan eens kennismaken bij hotel de Wadden, naast huisvesting hebben wij ook de perfecte baan voor jou!

Wat we van jou verwachten


  • Oprecht gastgericht.

  • Helikopterview met oog voor detail.

  • Vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pre.

  • Communicatief sterk, jij staat stevig in je schoenen!

  • Proactief en een hands-on mentaliteit.

Wat we je bieden

Westcord Hotels biedt een uitdagende en afwisselde functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een groeiende hotelketen;
Mogelijkheden voor interne inwoning, Reiskosten vergoeding indien van toepassing;
ANW hiaat verzekering en excedent pensioenregeling indien van toepassing;
Personeelskorting bij overnachting in een van de WestCord Hotels;

Wie we zijn

Over WestCord Hotels:
WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Óf solliciteer via Whatsapp (geef dan wel even aan voor welke functie je solliciteert).

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden