Vulploeg medewerker Texel (vakantiebaan / seizoenbaan)

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de schappen netjes en goed gevuld zijn. Jij weet precies weet waar alles dus voor vragen kunnen de klanten altijd bij jou terecht. 

Publicatiedatum: 3 jun 2023
7 jun 2023
Texel
1796BR
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

We horen je denken: ‘een leuke bijbaan? In een supermarkt op Texel? Jaja…’

Ja, echt wel! De allerleukste zelfs. Je werkt namelijk in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Wat we van jou verwachten

Je bent 15 jaar of ouder
Je bent 10 tot 30 uur per week beschikbaar
Je wil jezelf ontwikkelen en in alles wat je doet beter worden
je zoekt een weekend / vakantiebaan

Wat we je bieden

Een salaris conform het uitstekende CAO levensmiddelen met 19 ATV dagen! Bovenop jouw salaris krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. Gewerkte uren op zon en feestdagen worden 200% uitbetaald. Het in deze vacature geboden salaris is gebaseerd op schaal A voor een medewerker van 21 jaar of ouder, definitieve vaststelling van jouw salaris geschied op basis van leeftijd en ervaring.  

Bovenal bieden wij een fijne werksfeer met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten en die zomaar je vrienden kunnen worden. Jouw verblijf op Texel wordt door ons geregeld, je verblijft in één van de kamers van de personeelsappartementen. 

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid