Verkoopmedewerkers Supermarkt Texel (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de klant goed wilt informeren. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

Publicatiedatum: 19 mei 2022
20 mei 2022 - 20 mei 2023
Texel
1796BR
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als verkoopmedewerker (div. afdelingen) maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Samen met jouw collega’s stel je de klanten centraal en doe je je uiterste best om hun wensen te vervullen. Je zorgt dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn. Dat ze perfect gepresenteerd worden. En dat je weet wat elk product inhoudt.

Wij zoeken verkoopmedewerkers voor diverse afdelingen (vers, AGF, Brood en DKW) voor de supermarkten op de locaties in Den Burg en De Koog. Het betreft zowel bijbanen als fulltime banen voor langere termijn.

Wat we van jou verwachten

Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt energie in je werk, omdat je er voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren.

En verder…
… beschik je over een ruime productkennis of ben je bereid een interne training te volgen.
… heb je bij voorkeur werkervaring in de detailhandel.
… ben je voor 40 uur per week inzetbaar.

Wat we je bieden

Een salaris conform het uitstekende CAO! Bovenop jouw salaris krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. Gewerkte uren op zon en feestdagen worden 200% uitbetaald. Het in deze vacature geboden salaris is gebaseerd op schaal A0 voor een medewerker van 21 jaar of ouder, definitieve vaststelling van jouw salaris geschied op basis van leeftijd en ervaring.

Bovenal bieden wij een fijne werksfeer met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten en die zomaar je vrienden kunnen worden. Jouw verblijf op Texel wordt door ons geregeld, je verblijft in één van de kamers van de personeelsappartementen.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl


#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature#texel #texelpics #strand #sea #tijdvoortexel #island #sunset #texelmomentje #texelnu #beach #waddeneiland

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid