Verkoopmedewerker Viswinkel

Voor onze opdrachtgever een Viswinkel op Ameland zijn wij per direct op zoek naar een vlotte en gezellige collega voor de verkoop in de winkel. Zie jij deze leuke baan op Ameland wel zitten? Reageer dan snel!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
Ameland
9163GT
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Student

Functie-inhoud

Als verkoopmedewerker zijn de werkzaamheden gevarieerd en afwisselend. Het werk bestaat uit het opnemen en afrekenen van bestellingen, tevens zul je af en toe meewerken in de keuken. Je zult werken met leuke collega's in een prima werksfeer.

De vishandel zoekt iemand die de verantwoordelijkheid kan dragen voor de winkel, iemand die kan openen afsluiten. Bij voorkeur heb je al voldoende kennis om te kunnen visbakken en te verkopen. Sociale hygiëne is wenselijk, maar hier zou je ook een cursus voor kunnen volgen. 

De viswinkel heeft twee vaste locaties, maar ook meerdere verkoopwagens die ingezet worden op braderieën en evenementen. De winkel is zeven dagen in de week geopend, de vaste openingstijden zijn 10:00 uur tot 18:00, in het seizoen is de winkel tot 19:00 uur open.

De werkgever biedt kost en inwoning tegen een redelijke vergoeding.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die het leuk vindt om veel te leren over vis en de bereiding daarvan. Bij voorkeur heb je enige ervaring opgedaan als kassa of winkel medewerker of bijvoorbeeld als snackbar medewerker.

Bereid om intern de kneepjes van het vak te leren.
Je bezit BHV en sociale hygiëne of bent bereid je via de werkgever deze certificaten te behalen

Wat we je bieden

Een goed salaris van minimaal € 13,27  bruto bij 21 jaar of ouder, ben je jonger dan in overleg.
Huisvesting op Ameland tegen een kleine vergoeding
Goede begeleiding en mogelijkheid om cursussen te volgen
Eerst een jaarcontract, maar bij goed bevallen een vast contract!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie en sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid