Verkoopmedewerker Texel, Den Burg (parttime/fulltime)

Zie jij jezelf al bij Pearle werken? Dankzij jouw enthousiasme, betrouwbaarheid en gevoel voor service verlaat zelfs de meest veeleisende klant met een glimlach de winkel.

Publicatiedatum: 18 jan 2021
8 jan 2021 - 1 jan 2022
Texel
1791 CC
20 - 38 uur
fulltime
bepaalde tijd

Functie-inhoud

Als verkoopmedewerker ontvang jij iedere klant in onze winkel met een warme glimlach en deskundig advies. Of je nu wel of niet veel verkoopervaring hebt, het lijkt je leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar die ene perfecte bril of zonnebril. Jij wilt de collectie op je duimpje leren kennen, zodat je altijd de perfecte match gaat vinden. Wij leren je graag hoe je een bril afstelt en geven je tips voor onderhoud en reiniging.

Jij zet jouw enthousiasme, betrouwbaarheid en gevoel voor service in bij het:


  • Adviseren van klanten over monturen, glazen, veelvoorkomende contactlenzen, contactlensvloeistoffen en overige producten.

  • Afstellen en afleveren van nieuwe brillen.

  • Zorgen voor een correcte kassa-afhandeling.

  • Technische werkzaamheden zoals het uitvoeren van kleine reparaties.

  • Opbergen van binnengekomen orders.

  • Zorgen dat de winkel er uitnodigend en tiptop uitziet, zodat klanten zich welkom voelen.

Wat we van jou verwachten

Iets voor jou? Niet alleen heb jij oog voor de klant, ook zie jij verkoopkansen razendsnel. Je bent een commerciële verkoopmedewerker en acties breng jij op een leuke manier onder de aandacht.  Zo gaan onze klanten altijd met een goed gevoel en de beste deal de winkel uit. Ook laat jij je niet snel gek maken, zelfs de meest veeleisende klant verlaat dankzij jou met een glimlach de winkel. Voor deze vacature heb je ook:


  • Ervaring als verkoopmedewerker of winkelmedewerker in de optiek-, retail-mode- of schoenenbrancheis een pré. Heb je dit niet maar ben je wel gemotiveerd? Wij leren je alles wat je moet weten om onze klanten van dienst te kunnen zijn.

  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

  • Je hebt een goede fijne motoriek en hebt oog voor detail.

  • De motivatie om opleidingen te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat we je bieden

Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. Daarom belonen wij jouw inzet en servicegerichtheid graag met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonus- en pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en ieder jaar een gratis bril of contactlenzen.

Wie we zijn

Onze missie is: ‘je leven lang goed zien. Pearle heeft door haar deskundigheid, service en brede assortiment voor iedereen een betaalbare zichtoplossing op maat.’ Deze deskundigheid stroomt door de aderen van al onze medewerkers. Medewerkers die stuk voor stuk experts zijn in hun vak. Het grote enthousiasme van onze experts heeft er mede voor gezorgd dat wij in 2019 zijn uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland. Een titel waar we trots op zijn!

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al bij Pearle werken? Geweldig! We kijken er naar uit je te leren kennen. Solliciteer nu! Dat kan via onderstaande sollicitatie button / whatsapp.