Verkoopmedewerker Jumbo Terschelling

Kom jij nazomeren op terschelling? Wij hebben een leuke baan met woonruimte voor jou!

Publicatiedatum: 1 okt 2022
19 sep 2022 - 19 sep 2023
Terschelling
8894KE
32 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

De winkelvloer van Jumbo Mier Terschelling is jouw speelveld. Zorg voor de perfecte bereiding van onze verse producten. En vorm een (h)echt team met je gezellige collega’s. Jouw doel? Ontelbare tevreden klanten.
Als verkoopmedewerker ben je hét gezicht van jouw afdeling. Je helpt klanten als ze vragen hebben over de producten. Ook zorg je dat de schappen gevuld blijven. Van snijwerkzaamheden tot het controleren van onze verse producten. Skills waar je trots op bent! En ja, tegelijkertijd maak je de grootste lol met je collega’s. Begin je al te glimlachen?

Wat we van jou verwachten

Maak van klanten fans als verkoopmedewerker bij Jumbo & Bakkerij Mier!

Op welke afdeling ga jij het liefst werken? Een gezellig praatje maken met de klanten aan de kassa? Of toch de afdeling Groente en fruit, bakkerij of kaas, vleeswaren & keuken? In alle gevallen werk je met de lekkerste verse producten. Je bekijkt of ze nog wel goed zijn en zorgt er zo voor dat je klanten niets te klagen hebben. Je mag ook echt zelf aan de slag: denk aan croissants afbakken, koekjes inpakken of pizza’s bereiden in de keuken. Dat leer je in elk geval snel genoeg van je collega’s. Samengevat bestaat je takenpakket uit het: bedienen van klanten, schappen vullen en zorgen voor een nette schone afdeling.

Kom jij nazomeren op terschelling of ben je dol op de natuur en blijf je misschien wel de hele winter?! Vind je het leuk om afwisselend werk te doen binnen een groot team met veel collega’s? en ben je beschikbaar vanaf augustus of september 2022? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! In overleg bieden we 32-40 uur per week met de mogelijkheid om afentoe een paar dagen terug naar het vaste land te kunnen.

Wat we je bieden

Het meest klantvriendelijke bedrijf van Terschelling zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als medewerker mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak.

Ook krijg je:


  • Een salaris waar je blij van wordt (minimaal €11,68 bruto per uur bij 21 jaar).

  • Voordelige woonruimte mét eigen slaapkamer.

  • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als versspecialist.
    Wil je toch langer op Terschelling blijven?  Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

  • 150% salaris op zon- en feestdagen.

  • 24 vakantiedagen, 19,5 Atv-dagen en vakantiegeld (op basis van een 40-urige werkweek).


En verder…

  • Je verblijft in een van onze personeelshuizen (eigen slaapkamer) op loopafstand van de winkel, de vergoeding hiervoor beperkt zich tot slechts twee uur werken per week. Je houdt dus lekker veel geld over om te sparen!

  • We nemen ook parttime collega's aan, dus volg je online lessen, studeer je een of meerdere dagen per week of heb je gewoon veel tijd nodig voor je hobby? alles is bespreekbaar!

  • Onze vacatures zijn ook geschikt voor vrienden en koppels; hoe leuk is het wanneer je met bekenden kunt samenwonen en werken op Terschelling?!

Wie we zijn

Onze Jumbo supermarkt ligt op Terschelling in het dorpje Formerum op slechts 5 minuten fietsen van het Noordzeestrand en vlakbij gezellige restaurantjes en kroegjes! Naast de supermarkt runnen wij een eigen bakkerij; taarten, koeken en brood, alles maken we iedere dag vers! In de zomer is het nóg gezelliger op het eiland: in de maanden juni, juli en augustus is het hoogseizoen en draaien we een topomzet in onze winkel!

Informatie sollicitatie

Dus collega, durf je het Jumbo Terschelling avontuur aan?

Neem dan contact op met Marieke Mier via onderstaand sollicitatieformulier of marieke.mier@jumbo.com  en stuur informatie over jezelf, je CV, waarom je het leuk lijkt om bij Jumbo Mier Terschelling te komen werken én in welke periode jij beschikbaar bent. Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0610862345.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden