Verkoopmedewerker (incl huisvesting Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij bieden fulltime werk, huisvesting en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling aan!

Publicatiedatum: 7 aug 2020
1 aug 2020 - 1 aug 2021
Terschelling
8894KE
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Samen met je directe collega’s zorg je voor een ruim assortiment op de afdelingen. Jij staat voor 100% klantvriendelijkheid. Door jou voelt de klant zich bij ons welkom en wordt geïnspireerd om andere producten te proberen. Je hebt inlevingsvermogen en schakelt snel als de situatie dat vereist. De inspanning van jou en je collega’s zorgt voor een mooi resultaat! Kortom een leuke afwisselende baan op Terschelling!

Wij zoeken per ingang van 10-08 collega's voor de volgende afdelingen:

  • DKW (verkoopmedewerker)
  • Groente & fruit (verkoopmedewerker)
  • Bakkerij (assistent bakkerij, productiemedewerker brood en pizza & verkoopmedewerker bakkerij)
  • Vleeswaren & Kaas (medewerker slagerij & verkoopmedewerker)
  • Kassa

Wat we van jou verwachten

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. En je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

En verder…

… beschik je over een ruime productkennis of ben je bereid een interne training te volgen.
… heb je werkervaring in de detailhandel.
… ben je voor 32 tot 40 uur per week flexibel inzetbaar.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wat we je bieden

Wij bieden en leuke baan per eind augustus 2020 en een salaris conform het uitstekende CAO! Je verblijft in ons personeelshuis. Afhankelijk van leeftijd en ervaring verdien je in deze functie tussen de € 6,- tot € 12,- bruto per uur. Op zon en feestdagen geldt een toeslag van 10% over het salaris.

Woonruimte is uiteraard weer aanwezig en praktisch gratis; je betaald een kleine onkostenvergoeding per week! Werktijden in overleg en uiteraard af en toe de mogelijkheid om een paar dagen naar huis te gaan!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid