Verkoopmedewerker Bakkerij (incl huisvesting Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 1 apr 2020
1 jun 2020 - 31 dec 2020
Terschelling
8894KE
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als verkoopmedewerker van onze ambachtelijke bakkerij help je met het inpakken van koek, brood en banket en neem je de bestellingen aan voor klanten en horeca. Alle bestellingen leg je administratief vast zodat de bestellingen ’s ochtends klaarstaan voor de bezorger. En als dat nog niet afwisselend genoeg is help je af en toe mee in onze keuken bij het bereiden van heerlijke verse pizza's.Wat we van jou verwachten

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant.

Wat we je bieden

Een leuke baan per juni en een salaris conform het uitstekende CAO! Je verblijft in ons personeelshuis. Afhankelijk van leeftijd en ervaring verdien je in deze functie tussen de € 6,- tot € 12,- bruto per uur. Het in deze vacature geboden salaris is gebaseerd op schaal B voor een medewerker van 23 jaar of ouder. Op zon en feestdagen geldt een toeslag van 10% over het salaris.

Woonruimte is uiteraard weer aanwezig en praktisch gratis; je betaald een kleine onkostenvergoeding per week! Werktijden in overleg en uiteraard af en toe de mogelijkheid om een paar dagen naar huis te gaan!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid