Verkoopmedewerker Ameland

Retail is jouw vak, jij staat bij het openen van de winkel alweer te popelen om onze klanten te ontvangen! Niets is mooier dan een verzorgde winkel en een goed begeleiding van het aankoopproces.

Publicatiedatum: 22 okt 2021
26 okt 2021 - 30 nov 2021
Ameland
9163GZ
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Je bent verantwoordelijk voor blije klanten, goede resultaten, lekker hands-on en goed inzetbaar voor de dagelijkse operatie in de winkel.

Dat betekent daadkracht bij het adviseren van klanten en neerzetten van een sterk winkelbeeld. Daarnaast draag je actief bij aan het in goede banen leiden van alle winkelactiviteiten, voorraadbeheer tot en met de kassa-administratie. Het warenhuis bestaat uit twee drukbezochte winkels in het centrum van Nes.

Met het oog op een vaste aanstelling gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die zich permanent op Ameland wil vestigen of reeds op Ameland woonachtig is.

Wat we van jou verwachten

  • Flexibele inzetbaarheid, je wilt en kunt doordeweeks en in het weekend werken;
  • Je hebt een gastvrije maar commerciële instelling;
  • En je bent gewend effectief te werken.

Wat we je bieden

  • Zowel een dienstverband voor bepaalde tijd als onbepaalde tijd zijn mogelijk
  • Bij gebleken geschiktheid is een resultaatafhankelijke beloning bespreekbaar;
  • Een winkel waar je je creativiteit in kwijt kunt en die je verder kunt ontwikkelen.
  • Wij kunnen je helpen bij het vinden van woonruimte op Ameland

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken en wil jij niets liever dan een een leuke baan op het mooie Ameland. Reageer dan op deze vacature en stuur je CV en motivatie mee.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid