Verkoopmedewerker Ameland (jaarcontract)

Retail is jouw vak, jij staat bij het openen van de winkel alweer te popelen om onze klanten te ontvangen! Niets is mooier dan een verzorgde winkel en een goed begeleiding van het aankoopproces. 

Publicatiedatum: 4 dec 2023
Ameland
9161AN
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Je bent verantwoordelijk voor blije klanten, goede resultaten, lekker hands-on en goed inzetbaar voor de dagelijkse operatie in de winkel.

Dat betekent daadkracht bij het adviseren van klanten en het samen met ons neerzetten van een sterk winkelbeeld. Daarnaast draag je actief bij aan het in goede banen leiden van alle winkelactiviteiten, voorraadbeheer tot en met de kassa-administratie. Het warenhuis bestaat uit twee drukbezochte winkels in het centrum van Nes.

Wij zijn op zoek naar een sterke verkoper en ben jij toe aan een grotere uitdaging? Wij bieden je een vaste aanstelling met doorgroeimogelijkheden! 

Wat we van jou verwachten

  • Flexibele inzetbaarheid, je wilt en kunt doordeweeks en in het weekend werken;
  • Je hebt een gastvrije maar commerciële instelling;
  • En je bent gewend effectief te werken.

Wat we je bieden

  • Een winkel waar je je creativiteit in kwijt kunt en die je verder kunt ontwikkelen.
  • Goede beloning

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken en wil jij niets liever dan een een leuke baan op het mooie Ameland. Reageer dan op deze vacature en stuur je CV en motivatie mee. 

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid