Verkoop medewerker Supermarkt Texel

Lijkt het je leuk om te werken in een supermarkt op een vakantiepark en kom je graag in contact met onze gasten? Dan is deze baan zeker iets voor jou!

Publicatiedatum: 19 sep 2023
1 nov 2023
Texel
1791 NK
24 - 32 uur
fulltime
bepaalde tijd

Functie-inhoud

Als allround winkel medewerker kun je zelfstandig werken op de broodafdeling, kassa en verricht je eveneens zelfstandig de overige winkel werkzaamheden. Doorgroei mogelijkheden zijn aanwezig waarbij je als leidinggevende kan werken en open en sluitdiensten kan draaien als sleutelhouder.

Deze functie biedt de kans op het wonen en werken op een eiland te kunnen beleven. Wij zoeken een medewerker die graag op het vakantiepark aan de slag wil en kan genieten van het werk en de woonplaats op het park en natuur van Texel als je achtertuin. Het vakantiepark is gelegen op geringe fiets afstand van Den Burg en het strand, te voet kun je genieten van bos en natuur die het park omringen.

Wat we van jou verwachten

Voor de functie van allround winkelmedewerker zoeken wij een representatieve medewerker met werkervaring in een soortgelijke functie of de wil om dit te leren. Het is belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt, graag wil aanpakken en dat je gastvrij bent ingesteld.

Wat we je bieden

Een leuke, afwisselende baan in een enthousiast team op een gezellig vakantiepark. De supermarkt is het hele jaar geopend.
De eerste 2 maanden kun je kosteloos verblijven in het appartement boven de winkel. Het appartement is het hele jaar beschikbaar.
We bieden een parttime baan aan met een werkweek van 24 tot 32 uur per week in de periode mei tot september 24 uur per week in de periode september tot mei.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid