Vakantiewerk restaurant Vlieland

Wil jij knallen in de Horeca op Vlieland? Voor onze opdrachtgever, een druk bezocht restaurant met terras, zoeken wij per direct medewerkers voor de keuken en de bar.

Publicatiedatum: 24 jun 2022
27 jun 2022 - 30 sep 2022
Vlieland
8899BZ
36 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Bij ons is geen dag het zelfde! Jij draagt je steentje bij zodat de gasten kunnen genieten van een goede nachtrust, een uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch op het terras of van een drankje en een diner in ons knusse restaurant.

Voor de zomervakantie zoeken wij:Barmedewerkers en keukenhulpen

Natuurlijk help je jouw collega's een handje waar de situatie daar om vraagt, zo blijft jouw werk afwisselend. Daarbij kun je denken aan werkzaamheden zoals het serveren en uitruimen van het ontbijt, of assisteren bij de bar, afwas of bediening.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar collega's die er samen met ons een mooi seizoen van kunnen maken. Eerlijk is eerlijk het is best hard werken en je moet goed met verantwoordelijkheden om kunnen gaan maar daarnaast blijft er genoeg vrije tijd over zelf ook te genieten van het heerlijke eiland Vlieland!

Wat we je bieden

Werken en wonen op een eiland is uniek en laat zich niet in een paar woorden uitdrukken. Of het nu gaat om een vakantiebaan of een jaarcontract, dat jij met plezier op deze periode terug kijkt dat staat vast. Waddenvacatures Recruitment maakt deze (werk)ervaring graag tot een succes, dit doen wij door rekening te houden met:

werkervaring, interesses en ambities;
salariswens en secundaire voorwaarden;
voorkeuren ten opzichte van de huisvesting.

Wie we zijn

Wil jij werken op één van de mooiste plekjes op Vlieland? Midden in de duinen tussen Wad en strand ligt ons mooie hotel, café en restaurant. Dit is niet alleen een geweldige plek voor levensgenieters want we hebben nog meerdere vakantiebanen beschikbaar voor de bar en de keuken zodat we deze zomer lekker kunnen knallen!

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Kies de baan die bij je past en solliciteer op één van onze actuele vacatures. Wij schrijven je direct in en nemen contact met je op over de mogelijkheden voor deze of andere vacatures op de Waddeneilanden.

Informatie sollicitatie

Wil jij graag als keuken of bar medewerker komen werken dan horen wij dat graag van je. Sollicitaties ontvangen wij graag via Whatsapp of via het sollicitatieformulier

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid