Vakantiewerk op Terschelling m/v

Voor seizoen 2022 zoeken wij nieuwe medewerkers en zomerkrachten.  Lijkt het je leuk om in een gezellig en jong team (leeftijd minimaal 17 jaar) de zomer van 2022 op Terschelling door te brengen? Reageer dan direct en zorg voor jouw baantje op onze Camping.

Publicatiedatum: 22 mei 2022
9 jun 2022 - 20 sep 2022
Terschelling
8882 HE
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zoeken spontane collega's die zin hebben in een leuke zomerbaan in de horeca :-) Wij bieden meerdere vakantiebanen in de maanden juni t/m september.Periodes en uren kunnen in overleg, er is veel mogelijk.

  • Receptiemedewerkers(sters) Jong en oud. Aanvang z.s.m.
  • Schoonmakers(sters) 9 juni -20 juni. 12 sept- 20 sept
  • Keukenteam Keukenhulpen en afwassers 9 juni -20 juni. 12 sept- 20 sept
  • Bar/bedieningsmedewerkers(sters) 9 juni -20 juni. 12 sept- 20 sept

Kun je vanaf 9 juni werken dan tref je het, je maak het gezellige Oerol festival mee als medewerker van onze camping! In jouw vrije tijd toegang tot alle Oerol activiteiten op het eiland!Hou je wel van een feestje? Ten tijde van hetEilan festival 10 sept 20 september kunnen wij jouw hulp ook goed gebruiken :-)

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken spontane collega's die zin hebben in een leuke zomerbaan, dat vinden wij belangrijker dan ervaring :-)

Wat we je bieden

We bieden een prachtig bedrijf om te werken, gratis huisvesting, een uitstekend salaris, gratis lunch en avondeten op werkdagen, gratis gebruik van wasserette en nog veel meer.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature? Kom dan werken op Terschelling!

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via whatsapp, het sollicitatie formulier of via info@waddenvacatures.nl

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid