Vakantiewerk op Schiermonnikoog!(incl. huisvesting)

Waar het land de Waddenzee ontmoet daar vind je Havenpaviljoen Wad Anderz. Voor het zomerseizoen zoeken wij gezellige collega's voor de bediening. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat op Schier altijd de zon schijnt.

Publicatiedatum: 24 jul 2021
12 jul 2021 - 31 aug 2021
Schiermonnikoog
9166 PW
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als vakantie- seizoen medewerker in de bediening vinden wij het belangrijk dat jij je werk met plezier kan doen. Daarom zorgen wij ervoor dat je goed begeleid en ingewerkt wordt zodat jij je snel thuis voelt bij Wad Anderz en voor een groot deel zelfstandig leert werken.

Als medewerker bediening heb je de volgende taken:


  • Meewerken tijdens de dagelijkse voorbereidingen voor lunch en diner

  • Zorgt samen met jouw collega's voor een goede en hygiënische presentatie van het bedrijf

  • Zorg je als gastheer / gastvrouw voor een goede sfeer voor de gasten

  • Neem je bestellingen op, maakt en serveert gerechten en dranken

  • Voer je kassahandelingen uit

Wat we van jou verwachten

Jij hebt een aanstekelijk positieve instelling, bent graag onder de mensen en vindt niets leuker dan die gezellige vakantiesfeer in de horeca. Je leert snel en pakt graag aan zodat we samen sterk staan en de drukke pieken goed de baas kunnen. Je spreekt goed Nederlands en Engels en kunt je bij voorkeur goed redden in het Duits.

Wat we je bieden

Een geweldige (werk)ervaring op het eiland Schiermonnikoog. Een klein eiland waar je snel veel mensen leert kennen die net als jij een vakantiebaan op het eiland hebben, waar het bol staat van de gezelligheid. Na het werk lekker chillen aan het strand met collega's of tot laat in de avond lekker genieten op één van de mooie terrassen in het centrum van het dorp. Schiermonnikoog heeft alle ingrediënten voor een fantastische zomer!

Wij bieden een:


  • leuke horeca baan voor de zomer (of langer)

  • verblijf in ons personeelshuis

  • maaltijden tijdens middag en/of avonddiensten

  • loon conform Horeca CAO en goede fooien!


Heb jij meer horeca ervaring en kun je het gehele jaar werken? Neem ook dan contact met ons op!

Wie we zijn

Wij zijn Havenpaviljoen Wad Anderz. Een jong en dynamisch bedrijf met passie voor ons vak dat erg gericht is op gastvrijheid en gastbeleving. Anderz, verrassend en onderscheidend zijn de kernwoorden van het bedrijf. We besteden veel aandacht aan kwaliteit, versheid en de herkomst van onze producten. Daarom werken wij met eerlijke, duurzame en regionale producten. En bieden we een ruim vegetarisch en plantaardig aanbod.

Informatie sollicitatie

Wil je meer weten over deze leuke vakantiebaan of direct solliciteren? Neem dan contact op met Eelke van der Heide op 0519-700205 of solliciteer rechtstreeks via onderstaand sollicitatieformulier.

Vergeet niet jouw CV, motivatie en beschikbare periode aan te geven in jouw sollicitatie.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden