Vakantiewerk Hotel op Ameland

Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet! Wij zoeken leuke collega's die ons het hoogseizoen kunnen ondersteunen bij de hotelschoonmaak.

Publicatiedatum: 3 jun 2023
1 jul 2023 - 31 aug 2023
Ameland
9163GL
24 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Dit hotel met 60 prachtige kamers in het toeristische dorpje nes is op zoek naar gezellige, veelzijdige en gastvrije collega's die het team willen komen versterken! Er is plaats voor fulltimers, parttimers en vakantiekrachten.

De kern van de functie bestaat uit het schoonmaken van Hotelkamers en gezamenlijke ruimtes, eveneens ben je inzetbaar in de spoelkeuken en de linnenkamer. Samen met een team van gezellige collega's zorg je ervoor dat het hotel er iedere dag piekfijn uit ziet.

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar dames en heren die eer van het werk willen hebben, jij bent tevreden als alles glimt en fris is :-) Heb jij meer in je mars dan zijn er volop kansen om je verder te ontwikkelen binnen dit mooie bedrijf!

Wat we je bieden

Wij bieden je een goede baan aan in een gastvrije en gezellige werkomgeving. Wij bieden een goed salaris en mogelijkheden tot een jaarcontract. Bootkaartjes worden vergoed, verdere tegemoetkoming van de reiskosten worden individueel vastgesteld. 

De werkzaamheden kunnen fulltime, parttime of als weekend / vakantiekracht worden ingevuld. Wij bieden zodoende zowel flex contracten als jaar contracten aan, vaste aanstellingen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Lijkt het jou leuk om voor dit mooie Hotel te komen werken neem dan snel contact met ons op! Voor meer informatie of sollicitatie kun je reageren via onderstaande button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid