Vakantiewerk als afwasser op Vlieland

Wil jij deze zomer jouw handen lekker laten wapperen? Word afwasser bij De Dining!

Publicatiedatum: 10 jul 2020
14 jul 2020 - 31 dec 2020
Vlieland
8899BC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan op Vlieland? De Dining zoekt een afwashulp die tot einde seizoen, liefst tot (eind) september kan blijven werken!

Huisvesting kan door ons worden verzorgd (tegen kleine vergoeding). Het bootkaartje wordt bij de sollicitatie vergoed en 1 keer per verblijf.

Wat we van jou verwachten

Van onze nieuwe afwasser verwachten wij dat hij/zij een leuke, sociale en gemotiveerde collega is die weet van aanpakken!

Wat we je bieden

Fijne werkplek op een prachtig eiland, in een leuk en goed team
Een dosis werk -en levenservaring
Een goed fooi verdelingssysteem

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee.

We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Pas jij in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact met ons op! Stuur dan je sollicitatie via onderstaande button of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden