Vakantiebaan Huishouding Hotel Ameland (incl huisvesting)

Een leuke zomer werken op Ameland! Voor een hotel op Ameland zijn wij  op zoek naar een leuke collega voor ons housekeeping team.

Publicatiedatum: 24 mei 2022
1 jul 2022 - 1 sep 2022
Ameland
9164KL
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Lijkt het jou leuk om bij een hotel op Ameland te werken? Als medewerker schoonmaak bij dit leuke hotel heb je een afwisselende baan. Een echte baan voor vroege vogels, als iedereen in het hotel zich lekker aan het ontbijt zit begin jij met de kamer schoonmaak van het hotel. Het voordeel van zo vroeg beginnen is dat je vanaf een uur of drie heb je de rest van de middag lekker voor jezelf hebt.

Wil je het liefst zo veel mogelijk werken? Geen punt je kunt in de avonduren kun je zo nu en dan meehelpen in de keuken en de afwas. Het betreft een parttime dienstverband, variërend tussen de 20 en 32 uur per week.

Personeelshuisvesting kan door het hotel gefaciliteerd worden.

Wat we van jou verwachten

Hou jij van afwisseling in jouw werk, is horeca jouw ding en wil je voor een zomer of langere tijd op Ameland werken? Wij komen graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Een leuke baan in een jong en enthousiast team
Salaris naar leeftijd kennis en ervaring
Personeelshuisvesting in overleg beschikbaar

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in een leuke baan op Ameland neem dan contact op via whatsapp op+31 6 27138330 of email recruitment@waddenvacatures.nl

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid