Zelfstandig werkende kok Vlieland

Wil jij knallen in een super omgeving bij een leuk bedrijf op Vlieland, dan is dit de functie die je zoekt. Wij zoeken een zelfstandig werkende kok die 7 maanden (of langer) bij ons kan komen werken.

Publicatiedatum: 26 feb 2024
18 mrt 2024 - 10 nov 2024
Vlieland
8899BC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Onze zelfstandig werkende kok is onderdeel van onze basis bezetting in de keuken. Samen met de chef en de andere zelfstandig werkende koks zorgen ze dat alles goed verloopt in de keuken.

Zoals de benaming het al aangeeft moet deze kok zelfstandig kunnen werken en de kennis en kunde hebben om alle facetten, van productie tot uitgifte, op een werkdag in de keuken uit te voeren. Kennis van Horeko zou mooi meegenomen zijn.

Wat we van jou verwachten

Gezien het voor- en naseizoen is het gewenst dat de zelfstandig werkende kok multifunctioneel inzetbaar is in de keuken, dus warme en koude kant. Onze ideale kok is hygiënisch, proactief en niet vies van wat drukte. Wij hebben geen behoefte aan “haantjes”, maar zien graag iemand die een teamplayer is. Niet alleen tijdens, maar ook buiten het werk.

Wat we je bieden

Een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining besteden we aandacht aan de personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris en een super eerlijke verdeling van het tipgeld. Wij beschikken over huisvesting.

Voor ons logisch, is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek is waar we naar streven. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op. Wij bieden een contract van tenminste zeven maanden vanaf 18 maart 2024.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en prijs is erg belangrijk!

In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen. Het voor -en naseizoen is wat rustiger met pieken in de weekenden en vakanties, maar het hoogseizoen is traditiegetrouw erg druk.

Informatie sollicitatie

Pas jij in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteren kan door middel van een e-mail, whatsapp of via onderstaand formulier. Wij ontvangen bij voorkeur sollicitaties voorzien van CV en jouw motivatie om bij ons op Vlieland te komen werken.

Voor verdere informatie en/of vragen of voor het sturen van de sollicitatie, mail naar: info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, Facebook, Instagram, Google

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden