Zelfstandig werkend kok West aan Zee (incl Huisvesting)

Als zelfstandig werkend kok vervul je een sleutelrol in het team. Jij weet hoe je keukentaken moet plannen zodat je ook tijdens drukke pieken zelfstandig, georganiseerd en netjes kan werken en de opdrachten van Chef/Souschef volgzaam kan uitvoeren.

Publicatiedatum: 19 feb 2020
23 mrt 2020 - 1 apr 2021
Terschelling
8881HB
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je gaat werken in een moderne werkomgeving waarin we proberen zoveel mogelijk te werken met verse (seizoens-) groenten, eerlijke en biologische (streek-) producten, veel verse vis, schaal- en schelpdieren, zuiver vlees en gevogelte, etc. Een greep uit de pure Italiaanse keuken, maar ook invloeden uit Azië. Inhoudelijk qua menukaart en recepten werken we veel met specials, daardoor is er veel afwisselingen en de mogelijkheid om je als kok creatief te blijven ontwikkelen.

Wat we van jou verwachten

Van een zelfstandig werkend kok verwachten wij voldoende werkervaring met referentie, enig vak- en productkennis, stressbestendigheid en goede communicatieve vaardigheden. Extra handig is het om in het bezit te zijn van Sociale Hygiëne, Leermeester, BHV/EHBO en rijbewijs B. Ook het behalen van nieuwe papieren om zichzelf verder te ontwikkelen is mogelijk.

Wat we je bieden

Vanzelfsprekend bieden wij een salaris conform Horeca Cao en hoger in overleg. Het betreft een functie met een dienstverband van een jaar, en bij goed functioneren is een vaste aanstelling uiteraard mogelijk. Woonruimte op Terschelling is bespreekbaar naar wens.

Wie we zijn

Dit voorjaar in april 2020 openen wij ons geheel nieuwe, duurzame en permanent strandpaviljoen West aan Zee bij Paal 8, aan de Noordzeekust op Terschelling. Een paviljoen, gevestigd in het dorp West aan zee, ligt op ongeveer 250 meter van het recent gerenoveerde,Hotel Paal 8. Het paviljoen beschikt over verschillende loungebanken, ruim opgesteld zitplaatsen, strandbedjes, openhaard, kampvuren, (vis-) BBQ `s, eigen visroker en kwalitatieve goede wijnen. Deze strandtent is daardoor apart en exclusief op zijn eigen manier. Al enige strandtent in West aan zee met uitzicht op enkel duin, strand en zee is het echt een plek om te onthaasten en te genieten van de kwaliteiten van de zeer gevarieerde keuken.

Met het uitgestrekte en tevens breedste strand van Europa, leent strand West aan zee zich uitstekend voor tal van sportieve activiteiten zoals blokarten, surfen, raften en bootcamp.
Ook is er in het nieuwe pand ruimte voor yoga en pilates. Er zijn grote plannen om in de toekomst van het dorp West aan zee een “Sportdorp” te maken met veel nieuwe evenementen en dito activiteiten.

Informatie sollicitatie

Voor inlichtingen en sollicitaties met verzorgde CV kun je contact opnemen met:
Mevr. Celina Wiegman
Telefoon: 0621502860
E-mailadres: celinawiegman@hotmail.com

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden