Zelfstandig werkend kok Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Je werkt met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eilandgevoel, dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

Publicatiedatum: 21 mrt 2023
15 mrt 2023 - 15 mrt 2024
Terschelling
8881 BD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Ervaren

Functie-inhoud

Gasten een prettige ervaring bieden in ons restaurant, dát doen we samen. Gastvrijheid, heerlijk eten en drinken maar net een beetje anders dan anders. Bij LOODS is het team bepalend voor een positieve bijdrage aan de gastervaring.

Voor de keuken van LOODS zoeken wij voor de functie van zelfstandig werkend kok een collega waar we op kunnen bouwen en waar we prettig mee kunnen samenwerken.

Wat we van jou verwachten

Als zelfstandig werkend kok zorg je er samen met je collega's in de keuken voor dat alle gerechten smakelijk de pas verlaten zodat onze gasten altijd lekker eten. Daarnaast draag je zorg voor de dagelijkse (voorbereidende) werkzaamheden in de keuken.

Als teamlid van Loods herken jij je in onderstaande criteria:


  • Flexibiliteit qua uren (uiteraard in overleg)

  • Enthousiasme - met plezier eten maken voor onze gasten

  • Ervaring in soortgelijke functie

  • Gemotiveerd en ambitieus

Wat we je bieden

Wij bieden een goed salaris (boven CAO), woonruimte en een fijne en gezellige werkplek. Daarnaast zijn wij flexibel qua uren en werkdagen kunnen eventueel in overleg. Het team bestaat uit frisse enthousiaste mensen met passie voor de horeca.

Wie we zijn

Het zonnige terras, de open haard, de tastbare geschiedenis van loods en de unieke ligging tussen de jachthaven en het centrum van West-Terschelling. De trots die wij voelen voor ons eiland en de samenwerkingen met meerdere eilander bedrijven, de trots die je kunt proeven omdat je eilander producten terugziet in de gerechten en dranken op onze kaart. Dát maakt Loods tot een heerlijke en unieke plek waar onze gasten elk moment van de dag kunnen ontspannen en genieten. Met ons jonge en gepassioneerde team zorgen wij voor deze beleving. Spreekt jou dit aan dan vertellen wij jou graag meer over jouw functie bij Loods.

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Paula via e-mail: paula@loods-terschelling.nl, bellen op 0562-700200 of whatsapp via 0630426295.

Sollicitatieprocedure: Sluit je aan bij onze wensen dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek, het liefst aan tafel, mocht hier niet de mogelijkheid toe zijn dan kan het via videobellen.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden