Zelfstandig werkend kok Flaman Terschelling

Lijkt het jou leuk om te wonen werken in het hartje van WestTerschelling? Aan de voet van vuurtoren de Brandaris en het levendige Brandarisplein is er altijd wat te zien en te beleven. Jouw werkdag is geen dag gelijk!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 mrt 2024
Terschelling
8881 BS
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Onze specialiteit ligt bij verse vis, oesters en kreeft, maar we hebben voor ieder wat wils! Van een broodje carpaccio tot een uitsmijter voor lunch. Van een goed vleesgerecht tot gegrilde kreeft of een vers stukje vis als diner. Voel jij je thuis in onze keuken?

Wij hebben een gezellig en veelzijdig team. Voor seizoen 2024 zoeken wij een ZELFSTANDIG WERKEND KOK die zich hieraan wil toevoegen.

Wat we van jou verwachten

Voor de keuken zijn wij opzoek naar een kok die zelfstandig kan werken, weet van aanpakken en enthousiast is over het werken met mooie verse producten.

Wat we je bieden


  • Een goed salaris (boven cao)

  • (Zelfstandige) huisvesting op West-Terschelling

  • Een team waarin je kan groeien en de ruimte krijgt mee te
    denken

  • Minimaal twee (aansluitende) vrije dagen per week


En dat allemaal op het mooie Terschelling. Naast werk zijn er veel leuke activiteiten te doen en mooie dingen te zien. Op je vrije dag met collega’s naar het strand, terrasjes pakken of genieten van de natuur!

Wie we zijn

Wij staan de gasten de gehele dag met een glimlach te woord en bereiden en serveren met passie en plezier mooie gerechten. We hebben een ruime lunch- en borrelkaart. Onze specialiteit voor diner ligt bij verse vis, oesters en kreeft. Daarnaast serveren wij goede vleesgerechten en verschillende vegetarische opties.

Informatie sollicitatie

Wil jij bij ons werken en in je vrije tijd genieten van het leuke West-Terschelling. Stuur gerust een email of reactie via onderstaand formulier om kennis te maken en de opties te bespreken.

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden