Zelfstandig werkend kok en/of (aankomend) Sous chef Terschelling

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok of een (aankomend) souschef als versterking van onze keukenbrigade in ons restaurant op een van de mooiste plekjes van Terschelling. Grand Café Restaurant Zeezicht is een veelzijdig bedrijf met jonge, energieke medewerkers die werken aan moderne, verfrissende gerechten met verse ingrediënten van bij voorkeur lokale oorsprong.

Publicatiedatum: 3 feb 2023
13 feb 2023 - 13 feb 2024
Terschelling
8881 BC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

De vakman of -vrouw die wij zoeken kan zich vinden in een geleidelijke overgang naar het 80-20 principe: meer groente, minder vlees, meer lokaal, minder verspilling, meer kwaliteit en minder massa. Je werkt zowel overdag als in de avond aan lunch, borrel en diner. Diegene die wij zoeken kan na een inwerkperiode zelfstandig, en met ondersteuning van een hulpkok, lunch en diner draaien. Hij of zij werkt actief mee aan een regelmatig wisselende menukaart, waarbij rekening wordt gehouden met de in rap tempo wisselende beschikbaarheid van grondstoffen en hun inkoopcondities.

Hij/Zij werkt in een klein team en in overleg wordt het rooster gemaakt, waarbij ook geregeld een volledig weekend vrij gepland wordt.

Wat we van jou verwachten

Wij verwachten een kok met enthousiasme voor het vak. Om in de horeca staande te blijven hebben we mensen nodig die zin hebben om er een succes van te maken.
Als zelfstandig werkend kok / aankomend souschef draag je verantwoordelijkheid. Je denkt mee over roosters, nieuwe plannen, ingrediënten, gerechten en technieken. We zoeken geen jukebox mentaliteit maar een meedenkende kok die passie heeft voor het vak en samen met collega’s een fijne werksfeer weet te behouden.

Het spreekt voor zich dat hygiëne en voedselveiligheid absoluut prioriteit hebben.

Wat we je bieden

De zelfstandig werkend kok / (aankomend) souschef die wij zoeken is bij voorkeur fulltime beschikbaar, maar parttime (tot 28 uur) is bespreekbaar.

Ben je souschef of denk je dat je er klaar voor bent om aan de slag te gaan in onze keuken? Reageer dan. Werken op het eiland en wonen op het vasteland is met de vele veerdiensten heel goed te doen. Bijvoorbeeld 4 op 3 af. Wij hebben een slaapgelegenheid op het eiland daarvoor. Wil je verhuizen naar het eiland, dan gaan we graag met jou en je eventuele partner in overleg over passende huisvesting.

Uiteraard mag je een prima salaris verwachten in relatie tot je kennis, opleiding en ervaring.

Wie we zijn

We zijn een jong en actief bedrijf op een van de mooiste locaties van Terschelling. Bij voorkeur open van 10-22 uur voor koffie, taart, lunch, borrel en diner. Wij worden bezocht door een divers publiek. Dat maakt ons bedrijf spannend en tegelijkertijd is het daardoor soms lastig om een eigen identiteit te kiezen. Toch lukt het steeds beter om met ons aanbod aan eten en drinken en onze gezellige keuken- en bedieningsbrigade een groot publiek te bedienen en een eigen plek in het grote horeca aanbod op Terschelling in te nemen.

Wij willen dat iedereen die bij ons werkt het naar de zin heeft. Je leeft niet alleen om te werken tenslotte. En toch maken we in de horeca veel uren en werken we hard voor de zaak. Als werkgever zorgen we voor een veilige en fijne werkomgeving.

Ons team is op zoek naar nieuwe collega’s, kom jij ons versterken in de keuken?

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerden kunnen via email hun motivatiebrief en CV sturen aan de heer R. (Roelan) Schroor op info@zeezicht-terschelling.nl . Ook een actueel online CV (linkedIn bijvoorbeeld) geldt als prima CV. Voeg dan in de mail (of app mij) naast je motivatie ook de link naar je profielpagina in.

Voor meer informatie kun je bellen met Roelan op 06-29449234.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden