zelfstandig werkend kok én een chef-kok (Terschelling)

Bij jij zelfstandig werkend kok, chef-kok of aankomend chef-kok en kom je graag werken op Terschelling? Grand Café Restaurant Zeezicht is een veelzijdig bedrijf met energieke medewerkers. In de keuken wordt gewerkt aan moderne, verfrissende gerechten met verse ingrediënten van bij voorkeur lokale oorsprong.

Publicatiedatum: 23 mei 2022
23 mei 2022 - 23 mei 2023
Terschelling
8881 BC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

De vakmensen die wij zoeken kunnen zich vinden in een geleidelijke overgang richting het 80-20 principe: meer groente, minder vlees, meer lokaal, minder foodmiles, meer biologisch, minder massa. Je werkt zowel overdag als in de avond aan zowel lunch, borrelkaart en diner. De chefkok zet in overleg met de bedrijfsleider de lijnen uit voor een regelmatig wisselende dinerkaart, waarbij rekening gehouden wordt met de in rap tempo wisselende beschikbaarheid van grondstoffen en hun inkoopcondities.

Je werkt in een klein team en in overleg met elkaar maken jullie het rooster. De ambitie is om 7 dagen per week open te zijn voor zowel lunch als diner.

Wat we van jou verwachten

Wij verwachten een kok met eigen ambitie. Om in de horeca staande te blijven hebben we mensen nodig die weten wat er nodig is om er een succes van te maken.
De zelfstandig werkend kok is bij ons ook echt zelfstandig. Je maakt dan wel geen roosters of nieuwe gerechten, maar denkt en kijkt wel degelijk mee over nieuwe plannen, nieuwe ingrediënten en nieuwe technieken. We zoeken geen jukebox mentaliteit maar een meedenkende kok die passie heeft voor zijn vak en samen met je collega’s een fijne werksfeer weet te behouden.

De (aankomend) chef heeft ervaring genoeg opgedaan om op een juiste wijze gerechten uit te calculeren om ervoor te zorgen dat de inslag op juist niveau is. We verwachten van onze nieuwe chef dat de toekomstige menukaart afgestemd is op de beschikbare arbeidsuren mise en place en dat de gerechten vlot uitgegeven kunnen worden door de collegae. De Chef dient goed te kunnen laveren in het bewaken van kwaliteit enerzijds en de productiecapaciteit van de keuken anderzijds.

Het spreekt voor zich dat hygiëne absoluut prioriteit heeft. Wij vinden het onderhouden van een nette, schone werkplek, een hygiënische, professionele omgang met de producten en een uitstekende persoonlijke hygiëne erg belangrijk.

Wat we je bieden

De zelfstandig werkend kok en de (aankomend) chef-kok die wij zoeken is bij voorkeur fulltime beschikbaar, maar parttime is wel degelijk bespreekbaar!

Ben je souschef of denk je dat je er klaar voor bent om de leidinggevende in de keuken te worden? Reageer dan ook. Onze huidige chef is desgewenst bereid om je enige tijd te blijven begeleiden in dit proces.

Werken op het eiland en wonen op het vaste land is met de vele veerdiensten heel goed te doen. Bijvoorbeeld 4 op 3 af. Wij hebben een slaapgelegenheid op het eiland daarvoor.

Wil je verhuizen naar het eiland, dan hebben we de eerste periode woonruimte voor jou en je eventuele partner.
Uiteraard mag je een goed salaris verwachten in relatie tot je kennis en ervaring.

Wie we zijn

We zijn een jong en bezig seizoenbedrijf op een van de mooiste locaties van Terschelling. Bij voorkeur open van 10-22 uur voor koffie, taart, lunch, borrel en diner. Wij worden bezocht door een divers publiek. Dat maakt ons bedrijf spannend en tegelijkertijd is het soms lastig om daarin een keuze in je identiteit te maken. Toch lukt het wel degelijk om met ons aanbod aan eten en drinken en onze gezellige keuken en bedieningsbrigade een groot publiek te bedienen en zo een plek in het grote horeca aanbod op Terschelling te behouden.

Wij willen dat iedereen die bij ons werkt het naar het zin heeft. Je leeft niet om te werken tenslotte. En toch maken we in de horeca veel uren en werken we hard voor en aan de zaak. Als werkgever zorgen we ervoor dat je een veilige en fijne werkomgeving hebt. Ons team is gebaat bij nieuwe collega’s, kortom; kom jij ons versterken in de keuken?

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerden kunnen via email hun CV sturen aan de heer R. (Roelan) Schroor op info@zeezicht-terschelling.nl . Ook een actueel online CV (linkedIn bijvoorbeeld) geldt als prima CV. Voeg dan in de mail (of app mij) de link naar je profielpagina in.
Voor meer informatie kun je bellen met Roelan op 06-29449234.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden