Vulploegleider Jumbo Terschelling

Jij bent de coach van het team goederenverwerking bij het laden en lossen van vrachten voor onze winkel. Je juicht ze niet alleen toe maar helpt als teamleider net zo hard mee met het vullen van de schappen. Samen zorgen jullie dat de producten altijd op voorraad zijn. En dat onze Jumbo winkel op Terschelling er netjes uitziet natuurlijk.

Publicatiedatum: 4 jun 2023
1 jun 2023
Terschelling
8894 KE
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij motiveert de vulploeg om de schappen snel en netjes te vullen. Je moedigt ze aan en geeft zelf ook het goede voorbeeld. Je bent dus zeker niet bang de handen uit de mouwen te steken. Met jou aan het roer weet jouw team precies wat ze moeten doen en zorg je dat iedereen zijn werk op tijd af heeft. Tegelijkertijd hou je het ook gezellig. Je kan je goed inleven in je collega’s van de vulploeg. Je geeft niet alleen maar opdrachten, je luistert ook. Zo voelt iedereen zich op zijn plek in jouw team.

Je werkt overdag of ’s avonds en zowel doordeweeks als in het weekend. Je geeft zelf aan op welke momenten je beschikbaar bent. Zo kan je het ook makkelijk combineren met andere activiteiten. Als Assistent Teamleider Goederenverwerking draag je bij aan de leukste boodschap bij het:


 • Ontvangen en sorteren van de vracht.

 • Aansturen en motiveren van de vulploeg.

 • Samen met je team zo efficiënt mogelijk aanvullen van de producten in de schappen.

 • Netjes houden van de winkel.

Wat we van jou verwachten

Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Assistent Teamleider Goederenverwerking nog een schepje bovenop. Hoe? Je houdt niet alleen de schappen netjes. Je zet je team niet alleen maar aan het werk. Je herkent ook hun sterke kanten en zet deze in. En om het hele pakket af te maken heb je:


 • Minimaal mbo-werk- en denkniveau.

 • Werkervaring in de retailomgeving, dat past bij deze functie.

Wat we je bieden

Het meest klantvriendelijke bedrijf van Terschelling zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als medewerker mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak.

Ook krijg je:


 • Een salaris waar je blij van wordt (minimaal €12.10 bruto per uur bij 21 jaar).

 • Voordelige woonruimte (mét eigen slaapkamer).

 • Vergoeding van je bootkosten.

 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar afdelingschef dkw.

 • Wil je toch langer op Terschelling blijven? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 • 150% salaris op zon- en feestdagen.

 • 24 vakantiedagen, 19,5 Atv-dagen en vakantiegeld (op basis van een 40-urige werkweek).


En verder…

 • Je verblijft in een van onze personeelshuizen op loopafstand van de winkel, de vergoeding hiervoor beperkt zich tot slechts drie uur werken per week. Je houdt dus lekker veel geld over om te sparen!

 • We nemen ook parttime collega's aan, dus volg je online lessen, studeer je een of meerdere dagen per week of heb je gewoon veel tijd nodig voor je hobby? alles is bespreekbaar!

 • Onze vacatures zijn ook geschikt voor vrienden en koppels; hoe leuk is het wanneer je met bekenden kunt samenwonen en werken op Terschelling?!

Wie we zijn

Kom jij werken in de gezelligste supermarkt op het mooie Terschelling en ga je op je vrije dag lekker Terschelling verkennen?

Onze Jumbo supermarkt ligt op Terschelling in het dorpje Formerum op slechts 5 minuten fietsen van het Noordzeestrand en vlakbij gezellige restaurantjes en kroegjes!
In maart 2023 in onze winkel compleet verbouwd! We hebben naast mooie nieuwe schappen, nieuwe duurzame koelingen, een fijne nieuw interieur en inrichting en nog meer assortiment! Naast de supermarkt runnen wij een eigen bakkerij; taarten, koeken en brood, alles maken we iedere dag vers! Ook voor- en na de zomer is het hier gezellig en valt er genoeg te beleven!

Kom jij tijdelijk werken op Terschelling of ben je dol op de natuur en blijf je misschien wel het hele jaar?! Vind je het leuk om afwisselend werk te doen binnen een groot team met veel collega’s? en ben je minimaal 6 weken beschikbaar in de periode juni 2023 tot oktober 2023? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! In overleg bieden we 32-40 uur per week met de mogelijkheid om afentoe een paar dagen terug naar het vaste land te kunnen.

Informatie sollicitatie

Dus collega, durf je het Jumbo Terschelling avontuur aan?
Neem dan contact op met Marieke Mier via onderstaand sollicitatieformulier of marieke.mier@jumbo.com en stuur informatie over jezelf, je CV, waarom je het leuk lijkt om bij Jumbo Mier Terschelling te komen werken én in welke periode jij beschikbaar bent. Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0610862345.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden