Vakantiewerk bediening/keuken medewerker (incl huisvesting)

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij een vakantiebaan op een supergezellig eiland? Kom werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig.

Publicatiedatum: 23 mrt 2023
9 jun 2023 - 30 sep 2023
Terschelling
8881 BD
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan en zie je het helemaal zitten om als bediening/keuken medewerker van LOODS te zorgen voor hapjes, drankjes en een heerlijk vakantiegevoel? Tijdens Oerol (09-18 juni) en de zomervakantie zijn wij nog op zoek naar medewerkers in de bediening/keuken.

Wat we van jou verwachten

Vind je het leuk gasten een fijne dag te bezorgen en veel te leren over gerechten en dranken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring is niet nodig, maar wel fijn!

Minimale periode 3 weken, minimale leeftijd 17 jaar. Werkdagen en tijden eventueel in overleg. Woonruimte is aanwezig.

Wat we je bieden

Wij bieden een goed salaris (boven CAO), woonruimte en een fijne en gezellige werkplek. Daarnaast zijn wij flexibel qua uren en werkdagen kunnen eventueel in overleg. Het team bestaat uit frisse enthousiaste mensen met passie voor de horeca.

Wie we zijn

Het zonnige terras, de open haard, de tastbare geschiedenis van loods en de unieke ligging tussen de jachthaven en het centrum van West-Terschelling. De trots die wij voelen voor ons eiland en de samenwerkingen met meerdere eilander bedrijven, de trots die je kunt proeven omdat je eilander producten terugziet in de gerechten en dranken op onze kaart. Dát maakt Loods tot een heerlijke en unieke plek waar onze gasten elk moment van de dag kunnen ontspannen en genieten. Met ons jonge en gepassioneerde team zorgen wij voor deze beleving. Spreekt jou dit aan dan vertellen wij jou graag meer over jouw functie bij Loods.

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Paula via e-mail: paula@loods-terschelling.nl, bellen op 0562-700200 of whatsapp via 0630426295.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden