weekend / vakantiewerk (m/v) Vlieland

Voor de vakanties en weekenden zijn wij op zoek naar leuke jongens en meiden die in de bediening willen werken. Wil jij bij ons op Vlieland komen werken? Wij horen het graag!

Publicatiedatum: 22 sep 2023
22 sep 2023 - 1 nov 2023
Vlieland
8899BC
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor de vakanties/weekenden zoeken we nog mensen voor in de bediening. Het liefst met ervaring, maar heb je een gastgerichte instelling dan is geen of weinig ervaring ook geen probleem. Dan leren we je dat op de vloer.

Wat we van jou verwachten

Je bent opgewekt, vlot, vriendelijk en vind zo nu en dan hard werken geen probleem.

Wat we je bieden

Wij bieden een goed salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem. Wij zullen vanaf dit jaar niks meer rekenen voor het gebruik van ons personeelshuis. Tevens maken wij dit jaar de warme maaltijden voor ons personeel gratis.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan in de bediening en lijkt het je leuk om een periode te werken en te wonen op Vlieland? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden