Vakantiebaan: Reisbegeleider op één van de eilanden (incl. huisvesting)

De avontuurlijkste vakantiebaan op de Wadden! Waddenhop zoekt reisbegeleiders voor elk eiland. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en organiseert de fietshuur, bagagetransporten en transfers. Je verzorgt de ontbijtjes begeleidt de kampmaaltijd en bent informatiepunt betreft de activiteiten op het eiland.

Publicatiedatum: 15 aug 2022
12 aug 2022 - 31 aug 2022
Texel
24 - 36 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Werken bij Waddenhop is veelzijdig en afwisselend. Tijdens het Eilandhoppen op de Wadden verblijven de gasten op campings. Na 2 nachten verplaatsen ze zich naar het volgende eiland.

Je zorgt ervoor dat de gasten kunnen genieten van een fijne tijd op het eiland. Je vindt het leuk om aanspreekpunt en spin in het web te zijn voor verschillende doelgroepen. Je organiseert, regelt en verzorgd. Daarnaast is er ook ruimte voor jezelf om te genieten. De ene dag werk je 4 uur, de volgende dag 8 uur. Dit is gemiddeld ongeveer 6 uur per dag, afhankelijk van de drukte.

Taken & verantwoordelijkheden


 • Incheck en uitcheck administratie van reizigers

 • Organisatie van fietshuur, bagagetransporten en transfers

 • Informeren van reizigers over bezienswaardigheden en activiteiten,

 • Controle van tenten bij incheck en uitcheck, eventueel schoonmaak

 • Oplossen van problemen en klachten samen met eigenaar van Waddenhop

 • Communicatie met collega reisbegeleiders over eventuele bijzonderheden of activiteiten die reizigers op andere eilanden willen ondernemen

Wat we van jou verwachten

Ben jij van nature gastvrij kun je organiseren en improviseren, hou je van die gezellige vakantiestemming en kun je goed met verantwoordelijkheden omgaan?

Waddenhop zoekt avontuurlijk ingestelde reisbegeleiders voor juli en augustus uitlopend tot in september die samen met onze gasten kunnen genieten van al het goeds op het Wad en hun mannetje staan wanneer (onverwacht) avontuur zich aan dient.

Je bent minimaal 18 jaar oud en tijdens de zomermaanden juli en augustus drie weken of langer beschikbaar. Onze voorkeur gaat uit naar medewerkers die de volledige 8 weken beschikbaar zijn. Indien je eind juni / begin juli beschikbaar bent kun je helpen met het opbouwen van tentenkampen.

Wat we je bieden


 • Een nette vergoeding conform CAO voor Reisbegeleiders

 • Ben je zzp-er? Dan stuur je ons een factuur van € 75 per werkdag

 • Training en begeleiding door Waddenhopmedewerkers

 • Verblijf op het eiland in een tent van ons voor jezelf

 • Dagelijks ontbijt (met je gasten), lunchpakket en mee-eten met de kampmaaltijd

 • Reiskosten naar je eiland

 • Een werkervaring die supergoed op je cv staat

Wie we zijn

We organiseren eilandhopreizen op de Waddeneilanden. Onze Eilandhopreizen worden ondernomen door avontuurlijke reizigers met een flexibele reisinstelling. Op ’t Wad is altijd alles weer anders en daarmee soms ook onvoorspelbaar. Wie zich aanpast aan de omstandigheden, is helemaal in zijn element. Onze reizigers houden ervan om op een actieve manier de Wadden te verkennen. Oude schoenen aan en ’t Wad op met een eilander, zeilen tussen de eilanden met een historisch zeiljacht en lekker fietsen over de eilanden met de wind in je haren en op een actieve manier unieke plekjes verkennen. Onze reizigers staan ook open voor onverwachte ontmoetingen. Met eilanders, maar zeker ook met andere reizigers.

Informatie sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in onze vacature? Stuur je CV / motivatiebrief via onderstaand formulier of via whatsapp naar Edwin Hiemstra, E-mailen kan ook naar info@waddenhop.com Vermeld bij jouw sollicitatie in welke periode jij beschikbaar bent.

Wanneer wij enthousiast worden van je sollicitatie nodigen we je uit voor een (online) kennismakingsgesprek. Natuurlijk willen we je ook graag in het echt leren kennen. Zodra het weer mogelijk is zullen we een bijeenkomst organiseren voor alle reisbegeleiders, waarbij we je klaarstomen voor een mooi zomeravontuur.

Tijdens de zomer zullen wij je begeleiden op de eilanden. We reizen zelf ook rond op de eilanden en staan voor je klaar als je hulp of advies nodig hebt.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden