Snackbar medewerker Vlieland (vakantie/weekendhulp)

Ben jij op zoek naar een leuke weekend en/of vakantiebaan op Vlieland. Wij zoeken een leuke collega voor onze snackbar in de haven van Vlieland!

Publicatiedatum: 4 jun 2023
26 mei 2023 - 1 sep 2023
Vlieland
8899 BC
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zoeken positieve en gastgerichte medewerkers. Ervaring in een snackbar zou heel mooi zijn, maar is niet een must. Het is een kleine snackbar met beperkt assortiment en dus werk je ook in een klein, maar wel gezellig team en op een super locatie.

Wat we van jou verwachten

Uiteraard wordt verwacht dat je niet zo snel zenuwachtig wordt van wat drukte. Het is bij vlagen hard werken, maar gedurende de dag zijn er genoeg momenten dat het lekker relaxed is om in de snackbar te staan.

Wat we je bieden

Jouw 'workcation kan niet meer stuk als je voor Anytime Ketelbinkie gaat werken. Je maakt onderdeel uit van het team van havenpaviljoen de Dining. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem en het gebruik van ons personeelshuis en de warme maaltijden zijn voor ons personeel gratis!

Wie we zijn

AnyTyme Ketelbinkie is onderdeel van Havenpaviljoen De Dining en gelegen op een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanaf je werkplek heb je een adembenemend uitzicht over de jachthaven en Werelderfgoed de Waddenzee. Onze snackbar bestaat sinds mei 2009 en gelegen op de begane grond van ons restaurant naast de supermarkt. Vergeleken met andere Anytime vestigingen is het een kleinere locatie met een klein assortiment.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan voor de weekenden en vakanties en kom je graag op het mooie Vlieland werken? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden