Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, fulltime jaarcontract en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

Publicatiedatum: 16 sep 2021
13 sep 2021 - 1 okt 2022
Texel
1795 KM
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als je bij restaurant de Slufter als bedieningsmedewerker gaat werken hoef je geen ervaring te hebben. Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat je plezier hebt in je werk en het leuk vindt om mee te werken aan het succes van restaurant de Slufter. Tot jouw voornaamste taken behoren het opnemen van bestellingen en uitserveren dranken en gerechten.

Restaurant de Slufter is op zoek naar een vriendelijke en vlotte collega. Ben jij op zoek naar een leuke baan die jou voldoende zekerheden biedt op werk, voor het seizoen of langer, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zoeken wij op zoek naar iemand met de volgende persoonlijke eigenschappen en vaardigheden:


  • Enthousiast en vriendelijk

  • Collegiaal

  • Flexibel

  • Gastvrij en sociaal

Wat we je bieden

Prettig werken in een collegiaal team staat voor ons centraal, misschien is het juist daarom dat onze gasten de ontspanning en gastvrijheid bij de Slufter zo weten de waarderen. Onze collega’s bieden wij een goed salaris, het aantal uren bepalen wij in overleg met jou. Op het nabijgelegen vakantiepark Slufteroord kunnen wij medewerkers van het vaste land van huisvesting voorzien.

Wie we zijn

Café-Restaurant ‘De Slufter’ is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied dichtbij bungalowpark Slufteroord. De Slufter is een grotendeels door duinen omsloten kwelderlandschap die in open verbinding met de Noordzee staat. De Slufter is het bekendste natuurgebied van Texel en trekt jaarlijks veel bekijks. Voor- of na een wandeling door dit prachtige natuurgebied is ons restaurant bij uitstek de plaats om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje, een lunch of diner.

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in onze vacature dan horen wij dit graag! Stuur je CV naar info@deslufter.nl of reageer via onderstaand sollicitatie formulier.

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Geert van der Star 06-13405341

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden