Technische dienst medewerker gezocht voor onze restaurants!

Wij zijn momenteel opzoek naar versterking binnen ons team. Met drie restaurants en één hotel, is er elke dag wel wat te doen bij ons! Ene dag ben je in één van de restaurants bezig om een storing op te lossen, de andere dag ben je lekker aan het klussen, timmeren of verven! Zo is er altijd wel wat!

Publicatiedatum: 29 jan 2023
23 jan 2023 - 26 dec 2023
Vlieland
8899BB
20 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Met een potlood achter je oor en meetlint in je broekzak loop jij door onze verschillende bedrijven door! Wat ga je doen? Jij houdt de bedrijven draaiende, storingen krijgen geen kans bij jou! Verder hou je je bezig met diverse reparaties, met jouw kennis en ervaring is dat zo opgelost!  

Wat we van jou verwachten

  • Jij bent de meester techniek!
  • Je hebt twee rechterhanden!
  • Je houdt van variatie! Je kan genieten van de diverse werkzaamheden!

Wat we je bieden

  • Woonruimte
  • Een salaris conform cao technische groothandel
  • Een tof team met allemaal handige Harrie's
  • Een te gek avontuur op een eiland met zon, zee en strand

Wie we zijn

Welkom bij de familie Houter! 

Al meer dan 60 jaar is familie Houter onderdeel van Vlieland. Het eiland kan zich inmiddels geen leven meer zonder de familie Houter voorstellen. Maar hoe is het ooit begonnen?

In de jaren 50 kwam de familie Houter naar Vlieland. De familie onderneemt inmiddels al 3 generaties op het eiland. Alles startte met de VIVO, een supermarkt in de Dorpsstraat waar momenteel nog steeds een supermarkt is gevestigd; de Spar.

In de volgende generatie werd er een dranken en horeca groothandel gestart en diverse winkels in het dorp. Jan Houter, de zoon van Klaas Houter sr., is in 1986 gestart met fietsverhuur Jan van Vlieland, al snel gevolgd door een evenementenbureau. Wij, Klaas en Erik (zonen van Jan Houter) zijn, na diverse omzwervingen op het vaste land, weer op Vlieland beland. Samen zijn we diverse bedrijven in verschillende sectoren gestart. Want ook bij ons kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan. 

Informatie sollicitatie

Wil je solliciteren? Leuk!  Stuur dan een email of een appje dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

E-mail: werken@gebroedershouter.nl

Telefoon/Whatsapp: 06-27 20 02 06

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden